Изпадналият от елита Етър си осигури услугите на още двама

...
Изпадналият от елита Етър си осигури услугите на още двама
Коментари Харесай

Опитни футболисти остават в Етър, за да помогнат за завръщане в efbet Лига

Изпадналият от елита Етър си обезпечи услугите на още двама от главните футболисти от миналогодишния състав – нападателят Даниел Младенов и халфът Яни Пехливанов.

Двете страни се споразумяха през днешния ден за изискванията по оставането им на стадион „ Ивайло” и на тях ще се разчита за новото състезание и офанзивата на елита.

С това броят на играчите от миналогодишния състав, които ще оказват помощ за завръщането в Efbet Лига, става 11. Все още се чака развиване единствено към Божидар Кацаров, който обмисля предложение от чужбина.

Етър ще резервира дублиращия си тим в Северозападната Трета лига. Той ще бъде построен главно от млади футболисти от школата, родени 2003 и 2004 година, заяви шефът на школата на великотърновския клуб Стефан Ангелов.

Нов старши треньор ще води Етър II, откакто Марин Стефанов стана част от щаба на Веселин Великов в първия тим. Дублиращият отбор се поверява на Николай Катъров. Подготовката ще стартира на 2 юли, а се чака шампионата на Трета дивизия да започва на 8 август.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР