Изобщо не се замисляме какво значение има езикът на тялото.

...
Изобщо не се замисляме какво значение има езикът на тялото.
Коментари Харесай

Избери позата, в която най-често седиш и разбери какъв човек си в живота

Изобщо не се замисляме какво значение има езикът на тялото. Има специалисти, които могат да те разчетат, без даже да чуят и една дума от теб. Начинът, по който седим също споделя доста за това какви хора сме.
А. Стеснителните
Вие сте извънредно деликатни хора, които постоянно подхождат с схващане към проблемите на другите. Не говорите на всеослушание, не обичате да стартирате първи диалог, само че в случай че ви заговорят – с наслада споделяте всичко с удоволствие. Вярвате, че добротата ще избави света, за това и се придържате към тази максима. Успявате да влияете на близките със своята позитивизъм.

Сигурни сте, че на този свят няма нищо инцидентно. Вярвате, че всеки човек си имат път, който следва и каквото ни е писано – това ще ни се случи. В работата сте доста изпълнителни и сте чиновници за образец. В любовта ви е мъчно, тъй като не умеете да изразявате благосклонностите си и постоянно оставате неразбрани.
B. Уверените
Вие сте извънредно симпатични, зареждащи и харизматични персони. Обичате да се грижите за външния си тип, поддържате типа си отличен и смятате, че всички по облеклата по срещат и по мозъка изпращат. Интелигентни сте и това ви дава спомагателна убеденост, която ви прави още по-привлекателни.

Знаете си мястото, само че държите на позициите си. Мразите несправедливостите и с цената на всичко се борите против тях. Никак не сте отстъпчиви, само че това е добре, когато гоните задачите си. За приятелите си давате сърце и душа, а в любовта сте подготвени да стигнете и до края на света.
C. Непукистите
Хората, които най-често заемат такава поза при седене, са изключителни непукисти. Мразят разпоредбите и в действителност за тях разпоредбите не важат. По-добре е сами да са си шефове. Търсят работа, на която могат да имат по-голяма независимост. Вярват, че един ден ще имат бизнес, който ще могат с горделивост да ръководят. Големи са инати и това им играе доста неприятна смешка в любовта. Не имат вяра доста на сътрудниците си, което ги прави ревнивци. Най-много държат на приятелите си и считат, че няма по-голямо благосъстояние от това. Биха създали всичко за тях.

Инфо: Актуално

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР