Изображение: Чарлийн Даунс изчезна преди 20 години. Снимка: полицията в

...
Изображение: Чарлийн Даунс изчезна преди 20 години. Снимка: полицията в
Коментари Харесай

Чарлийн Даунс: Родителите на 14-годишно момиче, изчезнало преди 20 години, искат край на „кошмара“

Изображение: Чарлийн Даунс изчезна преди 20 години. Снимка: полицията в Ланкашър

На годишнината от изгубването й майка й Карън разказа Шарлийн като „ пухкава, нахална тийнейджърка със заразителна усмивка “, която обича животните и музиката.

Тя се обърна за помощ към общественост: „ Всичко, което желаеме, са отговори. Очевидно някой там знае нещо и желаеме някой да излезе напред и да постави завършек на нашия призрачен сън.

„ След 20 години е извънредно. Ние просто живеем с вяра, надяваме се и се молим нещо да се случи и да получим правдивост или затваряне за Шарлийн. “

Бащата на Шарлийн Боб сподели, че последните 20 години са били „ доста травматични “ за фамилията.

Изображение: Шарлийн беше разказана като „ шампанска, нахална тийнейджърка ". Снимка: Полицията на Ланкашър

Една година след изгубването на Шарлийн на полицията беше предадена информация, която докара до започване на следствие за ликвидиране.

Двама мъже бяха упрекнати по отношение на убийството на Шарлийн, само че правосъдните заседатели не съумяха да стигнат до присъда. Повторният развой по-късно се провали.

Прокурорите твърдяха по време на делото през 2007 година, че тялото на Шарлийн е било разчленено и изхвърлено в магазин за кебап в Блекпул.

Изображение: Запис от видеонаблюдение на Чарлийн Даунс (дясно)

Полицията на Ланкашър се сблъска с рецензии за оправянето със случая след следствие от Независимата полицейска комисия за тъжби, органът след това сменен от Независим офис за полицейско държание.

Силите не престават да разполагат със специфичен екип, който организира това, което съгласно тях е едно от най-мащабните следствия в тяхната история.

Началникът на отдела за поддръжка Полин Стайбълс, полицията началник на престъпността, сподели пред Sky News: „ Мисля, че е в действителност значимо в никакъв случай да не губим вяра.

„ Трябва да има някой, който знае какво се е случило и в този момент е моментът да излезе напред и да каже нас.

„ Вие може да сте в състояние, в което по това време не сте се чувствали задоволително мощни, с цел да излезете, може да има аргументи за вашата лична накърнимост, заради които не сте могли да излезете напред и да ни кажете.

„ Двадесет години по-късно се надяваме, че в този момент е моментът тези хора, които имат отговори, да ни кажат. Все още не е прекомерно късно. "

Прочетете повече от Sky News:
Шокиращи изображения демонстрират пострадвания, претърпени от момиче, 4, засегнато от хулиган кръстоска XL
Скица на Малка Британия " расистка и остаряла “, споделя проучването на Ofcom
Английският състезател е получил О2 на терена след травма

Чарлийн е снимана от голям брой камери за видеонаблюдение в часовете преди изгубването й, последното изображение е на нейната усмивка в ресторант на кея.

Полицията споделя, че следствието на нейното изгубване е генерирало близо 16 000 реда за питане през последните 20 години.

Награда от £100 000 остава в действие за информация, водеща до наказателното гонене на нейния палач или възобновяване на тялото й.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР