Изображение: Бащата на Бриана, Питър Спунър За нейните убийци той

...
Изображение: Бащата на Бриана, Питър Спунър За нейните убийци той
Коментари Харесай

Бриана Гей: Бащата на убитата тийнейджърка казва, че „злите“ убийци „трябва да бъдат забравени“, докато той описва „ужаса“ от смъртта на дъщерята

Изображение: Бащата на Бриана, Питър Спунър

За нейните убийци той сподели: „ Аз нямат усеща, има единствено яд към тях. Ако би трябвало да съм почтен, ненавиждам ги. Те са просто зли за това, което са създали, и не мисля, че в миналото ще се трансформират.

" Те постоянно ще бъдат чудовища. И това са те за мен. Това са моите усеща към тях, те са просто двойка чудовища. "

Това идва, когато съдията уточни двамата младежи, приети за отговорни като Скарлет Дженкинсън и Еди Ратклиф за първи път.

Двойката беше известна по време на процеса като момиче X и момче Y, само че през днешния ден арбитър анулира заповедта за анонимност в Кралския съд в Манчестър.

Бриана, 16, която беше транссексуална, беше намушкана до гибел в „ дълготрайно и принудително нахлуване " с ловджийски нож в Кълчет покрай Уорингтън.

Процесът разбра, че нейните убийци са имали „ жадност за ликвидиране " и обаяние от принуждение, мъчения и убийства. В продължение на седмици те са си разменяли известия за убийството на хора и в детайли разказа проект...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР