Изобилието от козметични продукти за поддържане на перфектен външен вид

...
Изобилието от козметични продукти за поддържане на перфектен външен вид
Коментари Харесай

Козметолозите на REFAN съветват…. Погрижете се за кожата преди първите бръчки

Изобилието от козметични артикули за поддържане на съвършен външен тип е впечатляващо, само че с цел да бъде изборът верен и осведомен, нужно е да потърсим мнението на експертите в тази област. Обърнахме се към козметолозите на REFAN, с цел да ни опишат за козметичните артикули, предлагани от компанията и по какъв начин да ги използваме, с цел да бъдем в крайник с времето, само че и да не му разрешаваме да оставя своите следи по нас.



Съвсем разумно техните рекомендации стартират с грижата за кожата на лицето денем, а първата крачка в тази тенденция е предварителната защита. Не чакайте да откриете първите бръчици по лицето си, с цел да започнете битка с тях. Погрижете се за своята кожа още до момента в който е млада и свежа, с цел да я запазите по-дълго такава.

Подходящ за задачата е дневният крем за лице Gardenia and rose на REFAN, който съдържа дестилат от стволови кафези от гардения и розово масло. Екстрактът от стволови кафези от гардения подтиква синтеза на колаген и забавя процесите на неговата деградация.

В продуктът на REFAN той е комбиниран с българско розово масло, което съдържа 300 потвърдени съставки и е уместно за всички видове кожа. Дневният крем за лице Gardenia and rose пази кожата от нездравословното влияние на UV-а и UV-в лъчите и е предопределен за предварителна защита преди появяването на първите бръчки. Подходящ за по-млада кожа и кожа, склонна към омазняване.



Друг подобаващ артикул от портфолиото на REFAN, предложен от козметолозите за предварителна защита против стареенето, е дневният крем за лице Vitamin C. Той е обогатен с скъпия витамин, който подтиква синтеза на колаген, укрепва тъканите и понижава нездравословното влияние и напрежението, нанесени от факторите на околната среда.

Дневният крем за лице Vitamin C е с антиоксидантно деяние, защищава кожата от УВ-лъчите и образуването на свободни радикали и по този метод се бори с преждевременното стареене. Придава ярък и лъчезарен тип на кожата. Резултатите от извършен потребителски текст с продукта демонстрират 100% търпимост на потребителите към него, като в резултат на използването му те са почувствали кожата си по-омекотена и загладена, с подравнен загар и по-стегнат овал.

Дневните кремове за лице Gardenia and rose и Vitamin C на REFAN не съдържат парабени и се нанасят заран върху чиста и суха кожа на лицето.

Очаквайте идната ни публикация, в която ще продължим да ви срещаме с качествата и предназначението на дневните кремове за лице на REFAN, предложени от козметолозите на компанията.

За техния професионализъм безапелационно приказват достиженията на козметичния бранд - Златен документ в класацията „ Любима марка на българския консуматор 2017” за най-вече потребителски гласове в хода на гласуването, както и първо място в категориите „ Козметика “ и „ Българска марка “.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР