Изневярата е едно от най-болезнените неща, що се отнася до

...
Изневярата е едно от най-болезнените неща, що се отнася до
Коментари Харесай

Как да разпознаете невярната жена

Изневярата е едно от най-болезнените неща, що се отнася до връзките. Независимо дали става дума единствено за чат с някой различен в мрежата или за действителна връзка, най-добре е да узнаете, че половинката ви не ви е вярна допустимо най-рано. Това са знаците, които издават погрешната жена, показва actualno.com.

1. Чувствате, че тя ви изневерява

Това, несъмнено, не е главният симптом, изключително в случай че ревнувате. Но в случай че чувствате, че нещо не е наред, че нещо се е трансформирало в държанието ѝ, не подценявайте това свое чувство.

2. Не разгласява фотоси с вас в обществените мрежи

Ако преди този момент тя постоянно е разгласява доста ваши общи фотоси, само че в последно време не го прави, сигурно имате мотив за терзание. Вероятно тя съзнателно ви крие и желае другите да останат с усещане, че е необвързана.

3. Нейният телефонът постоянно е на заглъхнал режим

Тя евентуално изключва звука, с цел да не ѝ досаждате с въпроси за това кой я търси.

4. Тя ви упреква в измяна

Това е класика. Измамниците нормално са параноични и мислят, че сътрудникът им изневерява, както и те на него. Това е защитна реакция. Ако обичаната непрекъснато ви подозира в невярност, евентуално тя самата не ви е вярна.

5. Тя тренира старателно

Ако преди време не е била изключително дейна в спорта, само че в последно време безусловно не излиза от фитнеса, има съображение да се замислите. Може би обичаната ви се пробва да впечатли някого.

6. Тя не е удовлетворена от живота си с вас

Ако една жена ви каже, че не е удовлетворена от живота си, че не е щастлива, това е вик за помощ. Ако не откликнете на него, тя ще потърси щастието си другаде.

7. Тя не споделя всекидневието си с вас

Ако тя към този момент е спряла да ви споделя какво се случва в нейния живот, евентуално и вие усещате дистанцията. Когато човек изневерява, той подсъзнателно се отдалечава, тъй като влага силата си в другата връзка.

8. Тя постоянно желае да знае къде се намирате

Може би това не е единствено фикс идея и угриженост. Може би тя желае да знае, че няма да се приберете по-рано от работа или няма да сте на мястото, където възнамерява да отиде с обичания си.

9. Тя е почнала да обръща повече внимание на външния си тип

Ако преди този момент тя не е обръщала изключително внимание на външния си тип, само че в този момент прекарва часове пред огледалото, замислете се на какво може да се дължи това. Вероятно вашата обичана се пробва да впечатли някого.

10. Изведнъж става прекомерно великодушна

Когато сме отговорни, ние се опитваме да се изправим. Ако тя е почнала да ви дава дарове без причина, да готви обичаните ви ястия, помислете на какво може да се дължи това.

11. Тя непрекъснато ви се нервира

Каквото и да вършиме, тя непрекъснато се нервира на вас. Вероятно е по едно и също време ядосана и на вас, и на себе си, само че не може да си го признае.

12. Тя приказва постоянно за измяна

Бъдете деликатни. С сходно държание тя евентуално желае да тества реакцията ви или да направи самопризнание за личната си измяна.

13. Тя стартира да прекарва повече време без вас

Ако тя стартира да прекарва повече време с другари и сякаш не помни да ви предизвести за закъснението си, евентуално има основателна причина за това. Или може би просто са я задържали в работата.

14. Тя се лекува от зараза, излъчена по сексуален път

Това е съществено съображение да подложите на подозрение предаността на своята на обичана.

15. Тя пътува сама

Днес огромна част от двойките вършат това. Но от време на време незабавното пътешестване дава мотив за подозрение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР