Изневярата е един от най-разпространените проблеми във връзките, но все

...
Изневярата е един от най-разпространените проблеми във връзките, но все
Коментари Харесай

Защо жените изневеряват?

Изневярата е един от най-разпространените проблеми във връзките, само че към момента има огромно недоумение по отношение на аргументите за това държание. Някои са склонни да повярват, че мъжете са тези, които най-често изневеряват, само че в реалност дамите също могат да бъдат изневеряващи сътрудници.
Прочетете още
Точният брой на дамите, които изневеряват, е сложен да се пресметна, защото доста от тях не желаят да приказват за това. Въпреки това, проучванията демонстрират, че от ден на ден дами се обръщат к изневярата като метод да изразят своята неодобрение от настоящата им връзка.

Една от основните аргументи за изневярата при дамите е неналичието на внимание и почитание от страна на колегата. Ако дамата се усеща подценена или незначима във връзката, тя може да търси разтуха в различен мъж, който я приема и почита. В някои случаи дамите изневеряват, с цел да потвърдят личната си прелест и да усетят, че са мечтани и ценени.

Друга причина за изневярата е неналичието на връзка сред сътрудниците. Ако дамата не може да изрази своите потребности и стремежи на колегата си, тя може да се обърне към различен мъж, който може да й предложи това, което тя търси. В такива случаи изневярата може да бъде метод за дамата да научи какво желае във връзката и да се убеди, че заслужава по-добро отношение.

Още една причина за изневярата при дамите е чувството за незадоволеност и отчаяние във всички аспекти на живота си. Ако дамата се усеща, че нейната кариера, занимания или други ползи са подценени от колегата й, тя може да търси различен мъж.

Изневярата може да бъде метод за нея да се усеща жива и осъществена в области, в които не получава поддръжка от колегата си.

Въпреки че изневярата може да бъде метод за дамите да изразят своите потребности и стремежи, тя въпреки всичко е извънредно нездравословна за връзката и може да докара до съществени проблеми. Когато изневярата се открие, тя може да докара до загуба на доверието сред сътрудниците и да навреди на тяхната прочувствена връзка.

Затова е значимо да се работи върху възстановяване на връзката и уважението във връзката, както и да се показват потребностите и желанията на сътрудниците. Ако макар всички старания възникне предпочитание за невярност, по-добре е да се разиска с колегата и да се работи за решение на проблемите, в сравнение с да се обръща към изневярата като метод за разтуха.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР