Изневярата, актът на предателство в рамките на романтична връзка, обикновено

...
Изневярата, актът на предателство в рамките на романтична връзка, обикновено
Коментари Харесай

Зодиите, за които изневярата е нещо нормално

Изневярата, актът на изменничество в границите на сантиментална връзка, нормално се приема с отрицание в обществото. Доверието и ангажираността се смятат за съществени съставни елементи на хубавичко връзка. В астрологията обаче се счита, че някои зодиакални знаци имат черти, които ги вършат по-склонни към невярност. Важно е да се означи, че астрологията не е просвета и самостоятелният опит може да варира.

Ето четири зодиакални знака, които постоянно се свързват с по-голяма възможност за невярност:

Близнаци

Близнаците са известни със своята любопитна и отзивчива природа. Макар да се радват на интелектуална стимулация и многообразие, тяхната адаптивност от време на време може да докара до безпокойствие във взаимоотношенията. За Близнаците може да е мъчно да устоят на съблазънта на новите връзки и прекарвания, което може да ги направи по-податливи на невярност.

Стрелец

Стрелците са известни с любовта си към свободата и приключенията. Естествената им податливост да изследват непознатото може да ги накара да се двоумят дали да се обвързват с дълготрайни връзки. Стрелците могат да се борят с моногамията, защото я възприемат като ограничаване на желанието им за проучване и личностно израстване.

Скорпион

Скорпионите са известни със своята активност и пристрастеност, само че загадъчната им природа от време на време може да докара до загадъчност и скрити стремежи. Макар че Скорпионите могат да бъдат гневно лоялни, техните дълбоки прочувствени течения могат да ги накарат да търсят неспокойствие отвън границите на обвързващата връзка. Интензивността на техните страсти може да ги направи уязвими да се поддадат на изкушения.

Овен

Овните са движени от своята импулсивна и конкурентна природа. Силното им предпочитание за самостоятелност и възприятието за завладяване от време на време могат да засенчат ангажираността им във взаимоотношенията. Овните може да се изкушат да подхващат нови сантиментални инициативи, без да обмислят изцяло следствията, което води до по-голяма възможност от невярност.

Важно е да се помни, че астрологията е система от вярвания и би трябвало да се приема с известна доза сол. Индивидуалните персони варират в необятни граници, а триумфът или неуспехът на една връзка зависи от голям брой фактори отвън астрологичните въздействия. Доверието, връзката и разбирането са от решаващо значение за поддържането на здрава и трайна връзка, без значение от зодиакалните знаци.

Въпреки че някои могат да намерят развлечение в проучването на астрологичните прозрения, от решаващо значение е да се подхожда към динамичността на връзката с незаинтересованост и предпочитание да се работи дружно за превъзмогване на провокациите, actualno.com.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР