Изненадващо за мнозина, Николай Михайлов застана зад Мария Петрова в

...
Изненадващо за мнозина, Николай Михайлов застана зад Мария Петрова в
Коментари Харесай

Ники Михайлов след изневярата на баща му: Не приемам нов брат или сестра, Мария не заслужава тази подигравка!

Изненадващо за мнозина, Николай Михайлов застана зад Мария Петрова в големия скандал сред нея и татко му. Ники не може да одобри държанието на Борислав Михайлов за обикновено.

Както е известно, Боби изневери на брачната половинка си със секретарката си Катя и освен това, само че и я забремени. Оказва се, че Ники Михайлов  няма да одобри братче или сестриче от Катя, тъй като доста обича и почита мащехата си.

Мария Петрова се появи в живота на Ники, когато той беше едвам първи клас и зарязан от майка си. На процедура тя го е отгледала и двамата имат доста мощна връзка. През годините Михайлов-младши е споделял даже повече с нея, в сравнение с с татко си.

Ето за какво сега Николай е засегнат от изневярата на своя баща. Той не може да повярва, че татко му е предизвикал цялото това оскърбление на дамата, която го избави преди 29 години.

Мария утеши Боби, който години преди този момент страдаше по някогашната си жена Петя. Гимнастичката вдъхна нов живот у Борислав, само че явно с времето нещата се трансформират.

„ Обичам Мария като родна майка и ме боли да виждам по какъв начин страда. Не заслужава тази насмешка, тя е прелестен човек ”, счита Ники Михайлов.

В същото време Петрова не желае и да чуе за Боби и новото му бебе. Тя към този момент е подготвила документите за бракоразвод и по всяка възможност ще задвижи целия развой до дни.

Инфо: Bgnow.eu

Тагове: Ники Михайлов Боби Михайлов Мария Петрова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР