Изненадващи рокади в армията на Путин. Южния тихоокеански флот на

...
Изненадващи рокади в армията на Путин. Южния тихоокеански флот на
Коментари Харесай

Путин понесе пореден удар! Загуби и военоморските си командири (Подробности)

Изненадващи рокади в армията на Путин. Южния тихоокеански флот на Русия към този момент е с нов пълководец. А досегашният - Сергей Авакянц ненадейно подаде оставка след инспекция на флота предходната седмица.

Адмирал Авакянц подаде оставка откакто бе оповестено, че министър Сергей Шойгу е направил ревизия на флота. Министърът към момента не е оповестил резултатите от визитата, само че съобщи, че флота ще има значима роля за защитата на Русия.

До момента тихоокеанския флот е неизменима част от обсадата на Украйна. И нееднократно е правил маневри в Черно море.

Междувременно беше оповестено, че комендантът ще бъде назначен на длъжността " контролен консултант " по " военно спортно обучение и патриотично образование ", разясняват управляващите.

В същото време групировката " Вагнер " беше оповестена от Швейцария за организация с терористичен темперамент. Властите в Берн също по този начин оповестиха, че съветската осведомителна организация " РИА " също е неразрешена и ще бъде блокирана.

А нейни представители няма да бъдат допускани на събития от интернационален темперамент. Това слага под нов удар водещата съветска медия, поради пропагандно наличие и погрешно разпространяване на информация за войната в Украйна.

Десетки съветски медии бяха блокирани заради обстоятелството, че представяха друга версия за протичащото се в Украйна. Същото се случи и с публични държавни източници. Що се отнася до военните дейности в Украйна, Русия продължава нашествието, като основата цел си остава запазването на Крим.

Разделянето на страната на части е различен детайл от проекта на Путин. Според военни специалисти президентът на Русия е наясно, че няма по какъв начин да причисли Киев към Русия, само че най-малко ще има коз за запазването на Крим при договарянията за мир, а настрана ще спомогне за разцепването на Украйна, на няколко по-малки страни. Които доста по-лесно ще бъдат манипулирани и сложени под надзор...

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР