Изненадващата смърт на германската актриса Лиза Мартинек шокира германската телевизионна

...
Изненадващата смърт на германската актриса Лиза Мартинек шокира германската телевизионна
Коментари Харесай

Aктрисата Лиза Мартинек загина по време на гмуркане в Италия, 3 часа лекар се бори за живота й

Изненадващата гибел на немската актриса Лиза Мартинек шокира немската телевизионна общественост.

47-годишната актриса почина по време на отмора в Италия. Тя била на разходка с лодка дружно със брачна половинка си - италианския режисьор Джулио Ричарели, в залива Сант`Андрея, който се намира на север от италианския остров Елба.

Двамата се гмурнали в Средиземно море, актрисата обаче изгубила схващане във водата. Съпругът й съумял да я извади и извикал кола за спешна помощ, като се насочил назад към залива.

Лекар от италианския град Гросето се е борил с часове, с цел да избави живота на Мартинек.

Линейка отвела актрисата до летището на Марина ди Кампо, което се намирало на по-малко от 25 километра от залива. От там тя била откарана с хеликоптер до болница в Гросето.

" 3 часа опитвахме да върнем госпожа Мартинек назад към живота. Не успяхме обаче да възстановим ударите на сърцето й ", споделя лекар Лимбруно, представен от " Билд ".

Причината за неочакваната гибел на актрисата към момента не е ясна. Разултатите от аутопсията би трябвало да излязат през днешния ден.

Лиза Мартинек пристигнала със фамилията си на остров Елба предходната седмица. Там тя желала да се приготви за втория сезон на сериала " Die Heiland ".

Актрисата има 3 деца - на 4, 7 и 8 години.

В сериала тя играеше в ролята на незрящата адвокатка Роми Хайланд, ръководеща адвокатска адвокатска фирма дружно с ексцентричната си помощничка Ада Холендър (играна от Ана Фишер).

Роми съумява да оказва помощ с помощта на феноменалната си памет и изострен слух. Филмът е въодушевен от същинската история на берлинската адвокатка Памела Пабст. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР