Изненадващ бе снощния финал на церемонията на розата на романтичното

...
Изненадващ бе снощния финал на церемонията на розата на романтичното
Коментари Харесай

Алек изрита Виктория от „Ергенът” като ненужна вещ

Изненадващ бе снощния край на церемонията на розата на сантименталното шоу. Цял ден вилата в имението бе разтърсвана от кавги сред девойките, които се скараха грубо с Валерия след срещата и с Алек. Изкараха я отговорна за това, че ги е подвела по какъв начин е правила секс с ергена.

Докато течаха разправиите кой крив кой прав сред девойките най-неусетно настъпи времето на заветната гала. Този път любимките на Алек трябваше да получат златна роза. И в случай че всички се чудеха коя  дама ще отпадне сред  феновете потеглиха залози дали ще е Валерия, която без да желае се похвали по какъв начин  Алек, че й е протегнал ръка полово. Или ще е Криси която му описа по какъв начин Вал го е изложила пред всичките девойки.

Само, че този сюжет не се случи. Без роза остана Виктория Асенова която и потегли по-много тъп метод и феновете пишат: „ Колкото и да съм я подлагала на критика за мрънкането й не  ми  хареса какъв брой неприятно я гледаше Алек,  в тази ситуация не бе направила нищо, с цел да получи тоя взор от принца. ”, „ Нека не се изненадваме, доста безславно махнаха Виктория, изнесе им огромна част от сезона унизиха я посредством Мария, унизиха я и  посредством Теа,  най-после я изритаха като ненужна движимост и очевидно по-ценна им е противната Криси, с която я смениха. Много долна постъпка! ”, „ Вики остана разочарована от двойната среща, престана да й пука и доста й личеше. Затова от продукцията взеха решение да я  изритат! ”, са част от зрителските мнениия.

Автор:Фейсбук


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР