Изненадайте любимите си хора с нещо ново! С правилния избор

...
Изненадайте любимите си хора с нещо ново! С правилния избор
Коментари Харесай

Глава лук и 4 яйца – ето как да ги превърнете в голяма вкусотия за нула време:

Изненадайте обичаните си хора с нещо ново!

С верния избор на рецепта, даже от съществени съставки като лук и яйца, можете елементарно да приготвите ядене, което ще бъде по-апетитно от пицата и несъмнено по-вкусно от елементарните бъркани яйца. По отношение на времето за готвене, тази рецепта ще отнеме не повече от приготвянето на елементарни пържени яйца или омлет.

 лук и яйце

Ястие с лук и яйца

Продукти: 

4 яйца

1 огромна глава червен лук

Основата на ястието са единствено 4 яйца и 1 огромна глава червен лук, можете да употребявате единствено тях. Въпреки това предлагаме да извършите ястието по-интересно и да добавите още малко наденичка или колбас, 2 междинни картофа и малко кашкавал.

Подправки: половин чаена лъжичка сол, четвърт чаена лъжичка черен пипер, чесънаи зехтин

Приготвяне:

Загрейте олиото в тиган и първо запържете лука, нарязан на полумесеци. Пържете на слаб огън до омекване, след което прехвърлете лука в едната страна на тигана и разпределете вътре фино нарязаните картофи.

 лук с картофи

Печете още 4 минути на междинен огън, като разбърквате понякога. След това нарежете наденичките в картофите. Добавете зелените подправки и чесъна. Разбъркайте всичко и запържете дружно.

 картофи с наденица

Разбийте 4 яйца със сол и черен пипер, настържете кашкавала и разбъркайте. Изсипете получената примес в тигана.

 зеленчуци с яйца

Покрийте с похлупак и гответе на слаб огън за 8 минути.

 омлет със зеленчуци

Въпреки че това ядене може да се подготви единствено с яйца и лук, предлагаме да употребявате горната алтернатива. Само няколко съставки повече, само че ще бъде доста по-вкусно. Непременно пробвайте този омлет с картофи и лук – струва си!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР