Изнасилена, убита, заровена. Трагичната съдба на 14-годишната Сузана поражда тъга.

...
Изнасилена, убита, заровена. Трагичната съдба на 14-годишната Сузана поражда тъга.
Коментари Харесай

Това убийство разтърси Германия

Изнасилена, убита, заровена. Трагичната орис на 14-годишната Сузана поражда горест. И мощен яд. Според най-новите улики, с които разполага следствието, жестокото закононарушение по всяка възможност е осъществено от 20-годишен иракчанин. Още при започване на юни обаче мъжът е съумял да напусне Германия, написа "Дойче веле " (Deutsche Welle).

ВИЖТЕ 5 ОТ НАЙ-ОПАСНИТЕ МЕСТА ЗА ЖЕНИ В ГАЛЕРИЯТА НИ

Изнасилиха обществено тийнейджърка за наказване

Младоженки за обмен: Реалността

Али Б. е летял дружно със фамилията си от Дюселдорф за Истанбул, а оттова е траял към Ербил в Северен Ирак. Предполагаемият причинител и фамилията му са пътували с подправени имена, съобщи шефът на полицията във Висбаден Щефан Мюлер и посочи, че при инспекциите не е било сверено дали имената от билетите дават отговор на данните от разрешителните за престояване в Германия.

Междувременно бе обявено, че обвиненият е бил хванат в Северен Ирак. По думите на немския вътрешен министър Хорст Зеехофер, иракчанинът е бил арестуван от кюрдски сили за сигурност, които се задействали по молба на Федералната полиция.

Али Б. е дошъл в Германия през есента на 2015, след което неведнъж е попадал в полезрението на полицията - в това число за изнасилването на 11-годишно момиче. Властите обаче не съумели да потвърдят, че Али Б. е причинител на действието.

Тялото на търсеното от над две седмици еврейско момиче Сузана бе намерено тази сряда в гориста околност край град Висбаден. Аутопсията е посочила, че 14-годишната Сузана е станала жертва на тежко полово закононарушение, а гибелта ѝ е настъпила в резултат на душене.

Полицията популяризира фотография на обвинения иракчанин - с вярата да получи информации, които да улеснят залавянето му

Редица политици към този момент показаха възмущението си от жестокото закононарушение. Лидерът на свободните демократи Кристиан Линднер съобщи, че отвратителното действие повдига голям брой въпроси. "Как по този начин причинителят е съумял да напусне необезпокоявано страната дружно с цялото си семейство? " - пита Линднер в изявление за вестник "Билд ".

Председателката на Зелените Аналена Бербок прикани на собствен ред причинителят да бъде осъден с цялата суровост на закона. Но добави, че не трябва да се позволява този драматичен случай да бъде употребен за разпалването на ненавист.

Шефката на парламентарната секта на "Алтернатива за Германия " Алис Вайдел изиска оставката на цялото държавно управление и съобщи, че канцлерката Ангела Меркел е съотговорна за закононарушението. Сузана е "поредната жертва на лицемерната и егоистична политика на отворените порти ", водена от канцлерката, твърди Вайдел.

Was sagen Sie den Eltern der ermordeten #Susanna, Frau Merkel? pic.twitter.com/HElJDDLBzT
— Dr. Alice Weidel (@Alice_Weidel) June 7, 2018

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР