Изминалият двубой срещу Фуенлабрада затвърди очевидното - тази есен Реал

...
Изминалият двубой срещу Фуенлабрада затвърди очевидното - тази есен Реал
Коментари Харесай

Планът “Б” на Зидан не работи, отчитат в Мадрид

Изминалият дуел против Фуенлабрада затвърди очевидното - тази есен Реал Мадрид е надалеч от равнището си преди година, проучва AS. Във вторник вечер международният клубен първенец разочарова с 2:2 против третодивизионния Фуенлабрада в реванш от 1/16-финалите за Купата на Испания, само че въпреки всичко продължи напред след 2:0 в първата среща.

В този дуел треньорът Зинедин Зидан заложи на много от запасите си. “Равенството потвърди едно нещо - проект “Б” не работи. Основната формула на триумфа от предходния сезон не прави работа в този момент. Мачът на “Сантиаго Бернабеу” е най-видното доказателство за това. “Белите” запаси имат доста да подобравят в играта си и в случай че не беше влизането на Гарет Бейл, драмата можеше да бъде историческа”, пишат от AS.

Изданието прави параленост с изразителния триумф с 6:1 над Културал Леонеса преди година по това време, когато тогавашният “Б” вид на Реал нямаше никакви проблеми.
¡Pasamos a octavos! #RMCopa | #HalaMadrid pic.twitter.com/PURi04qyOn
— Real Madrid C.F. (@realmadrid) November 28, 2017

AS обръща внимание на изявите на някои от игралите нощес и оценките не са високи. “Ашраф Хакими още веднъж сподели интензивност в офанзива, само че му “липсва” последния пас - пишат сътрудниците от Испания. - Той към момента е доста надалеч от това да замества пълноценно Даниел Карвахал. На левия фланг на отбраната пък Тео Ернандес пропусна шанса да се потвърди. На вратата завърналият се Кейлор Навас остави усещането, че можеше да се намеси по-добре при първия гол. Матео Ковачич също е надалеч от нужната си форма поради контузията досега”.

Добри оценки получават Маркос Йоренте, Начо Фернандес и Борха Майорал.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР