Изминалата 2017-та година бе изключително успешна за екипа на информационна

...
Изминалата 2017-та година бе изключително успешна за екипа на информационна
Коментари Харесай

Кой кара влака? През 2017-та година BulNews.bg стана медиен монополист в Северозапада

Изминалата 2017-та година бе извънредно сполучлива за екипа на осведомителна организация BulNews.bg. Данните от хънтър брояча tyxo.com независимо демонстрират, че организацията се е трансформирала в медиен монополист в Северозападна България. Посещенията в уеб страницата са с повече от 60% от тези на всички останали електронни медии, взети дружно. Само за една година нашата медия е увеличала с повече от 50% визитите си, които през 2017-та надвишиха 13 000 000 пъти. Вече трета поредна година няма алтернатива кой е най-четеният и авторитетен уебсайт в тази част на страната и кой кара влака на районната публицистика.
През миналите 12 месеца BulNews.bg бе една от дребното електронни медии, които имаха доблестта да разгласява сериозни материали за ръководещите и самоуверено да сочи техните неточности. Спечеленото доверие усили броя на хората, които търсеха подпомагане от публицистите в редакцията на организацията. Радостното е, че с помощта на въздействието ни на множеството от тях успяхме да помогнем.
Добрата работа на екипа през миналата година усили аудиторията на медията ни и през днешния ден новините ни се четат в цялата страна, като доста постоянно сме измежду първите, които тиражират значима национална вест. През 2017-та година стана традиция сътрудниците от страната най-често да цитират BulNews.bg, когато отразяваха протичащото се в Северозападна България.
Според авторитетния брояч „ Гемиус “ осведомителна организация BulNews.bg е на 4-то място измежду всички районните уеб сайтове и на 19-то място измежду националните новинарски медии.
Днес ще публикуваме резултатите от визитите и импресиите през 2017-та година в уеб страниците на сътрудниците, които са почтени с читателите си и са сложили брояч на страниците си. Сухите числа демонстрират голямата разлика сред водача и останалите играчи. Статистиката е забележима посредством натискане на бутона „ Брояч “ във всеки един от посочените уеб сайтове.

Сайт визити импресии
BulNews.bg 13 025 249 37 791 163
konkurent.bg 4 747 249 12 901 846
zovnews.com 2 257 814 3 136 414
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР