Изминаха само няколко дни, откакто чичото на Кейт Гари Голдсмит

...
Изминаха само няколко дни, откакто чичото на Кейт Гари Голдсмит
Коментари Харесай

Чичото на Кейт Гари Голдсмит прави грубо плъзгане със седем думи, когато го попитат дали кралските особи са дали разрешение на CBB

Изминаха единствено няколко дни, откогато чичото на Кейт Гари Голдсмит влезе в къщата на Celebrity Big Brother, само че той не се срами споделя мнението си до момента - изключително що се отнася до кралските особи.

По-малкият брат на Карол Мидълтън не показа нищо друго с изключение на похвали за принцесата на Уелс, наричайки племенницата си " най-перфектния човек ". 58-годишният мъж разкри, че „ в действителност, в действителност, в действителност, в действителност се гордее с нея “ и отбрани Кейт от въртящите се онлайн спекулации по време на времето й отвън публичното внимание.

Но когато го попитаха дали би трябвало да получи позволение от кралското семейство, с цел да взе участие в рестартирането на ITV на известното риалити шоу, което не се излъчваше шест години, милионерът отхвърли концепцията единствено със седем думи.

„ Не, не е нужно да го върша “, сподели твърдо той. „ Това, че съм в шоуто, не е тематика за спор. Обичам фамилията си, те могат да ми имат вяра, че всичко ще бъде наред. Сърцето ми е на вярното място със фамилията. “

Th...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР