Изминаха около два месеца откакто гневът на хората се стовари

...
Изминаха около два месеца откакто гневът на хората се стовари
Коментари Харесай

Тото с първа активност след скандала с Тити Папазов

Изминаха към два месеца откогато гневът на хората се стовари върху Тото от СкандаУ. В този интервал той пусна два клипа в канала си, като вторият бе заличен единствено няколко часа по-късно поради подозрения в плагиатство.
 Тото и Тити Папазов - невярност, възпитателно подкастряне и гневът на всички
Защо Тото и Тити Папазов станаха бодил в очите на българите

Една история за принуждение, разказана преди няколко месеца

През всички тези седмици Тото не бе разгласил нищо в обществените мрежи, само че пък прави усещане, че е върнал част от видеата от подкаста си в YouTube. Йонислав Йотов, както е същинското му име, разгласява два поста в профила си в Instagram, които имат за цел да осведомят последователите му, че СкандаУ приготвят концерт.

Той ще се състои в края на годината в София и билетите вече са в продажба. " Този концерт е за всички, които са до нас - постоянно! Той е нашият израз на признателност за търпението ", написа още рапърът.

В мненията се вижда, че част от почитателите му се вълнуват за идния концерт, само че към момента има такива, които го осъждат за случилото се в епизода с Тити Папазов.
 Тото опита още веднъж, само че хората още веднъж откриха защо да го упрекват
Хората (очевидно) не желаят Тото

Новото видео на рапъра и какви полемики провокира то

Междувременно СкандаУ използваха опцията да пресечен паузата от съвсем една година без ария и пуснаха нова - " Пустиня ". Текстът е дело на Тото и Лъчо, като за музиката им оказал помощ CHEKETZ. За видеото пък е отговорен BASHMOTION.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР