Изминаха близо 30 години, откакто Шарън Стоун проби в киното

...
Изминаха близо 30 години, откакто Шарън Стоун проби в киното
Коментари Харесай

Шарън Стоун призна 30 години след „Първичен инстинкт”, че заплатата й била малка

Изминаха близо 30 години, откогато Шарън Стоун проби в киното с осъществяването си в трилъра от 1992 година Филмът я изстреля в звездния хоризонт, само че не я направи богата , написа БГНЕС. 63-годишната актриса разпространява новата си автобиографична книга „ The Beauty of Living Twice ”, оповестена в края на март в изявление за предаването Q With Tom Power на CBC.
Тя разкри, че „ Първичен инстинкт ” я е направил звезда за една нощ, въпреки че е спечелила „ малко пари “ от станалата емблематична в киното роля . „ Не ми заплатиха за „ Първичен инстинкт ”. Изкарах малко пари. Майкъл завоюва 14 000 000 $ и % от продажбата на билети. Не завоювах задоволително пари, с цел да си купя роклята, с която мечтаех да се появя на церемонията по връчването на Оскарите през идната година. Бях в това необичайно положение, когато си супер прочут, а нямаш пари ”, показа актрисата.
 Първичен инстинкт води в класацията за еротични филми " Първичен инстинкт " води в класацията за еротични филми
Лентата " Първичен инстинкт " с Шарън Стоун и Майкъл Дъглас е отпред в ранглиста за еротични филми, направена след допитване на компанията за...
Въпреки че тя не разкри точното си заплащане от присъединяване си в „ Първичен инстинкт ”, през годините се съобщаваше, че са й платили към 500 000 $ . Заплатата на Стоун сигурно е оскъдна в съпоставяне със сумата от 14 000 000 $ на звездата Майкъл Дъглас, който получава и % от приходите от касите, започвайки от първия ден на премиерата на кино лентата.
На въпроса по какъв начин животът й се е трансформирал, когато филмът излиза по екраните, Стоун описа: „ Петък е и ти си си ти. А във вторник внезапно си „ Бийтълс ”. Хората ограждат колата ти. Опитваш се да вървиш по улицата и внезапно 30 души, които пазарят стартират тичайки и крещейки да те преследват. Пълна полуда! ”.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР