Измина седмица от специалната възпоменателна служба в Уестминстърското абатство в

...
Измина седмица от специалната възпоменателна служба в Уестминстърското абатство в
Коментари Харесай

Снимка на кралица Летисия и принц Чарлз стана повод за клюки

Измина седмица от специфичната възпоменателна работа в Уестминстърското абатство в чест на херцога на Единбург - принц Филип, на която кралица Летисия участва дружно с испанския крал. Сега брачната половинка на Фелипе VI се завърна в Обединеното кралство, този път сама, с цел да се срещне още веднъж с принц Чарлз по различен мотив.

Двете кралски особи се събраха още веднъж, с цел да прегледат галерия на Франсиско де Сурбаран, която се обитават в замъка Окланд повече от 250 години. Картините Zurbarán`s Jacob and His Twelve Sons, базирани на библейската история, са рисувани сред 1641 и 1658 г. 

Испанската кралица участва на гала по откриването на специфична изложба на замъка Окланд - първата изложба в Обединеното кралство, отдадена на изкуството, историята и културата на Испания, означават от Lecturas.
 Снимка 569582
Източник: GettyImages

По този мотив кралица Летисия, вярна на стила си, още веднъж прикова всички погледи с избора си на тоалет и елегантната си естествена визия.

Това, което направи усещане този път обаче, не беше методът, по който наподобява испанската кралица, а моментите на деликатност и непосредственост, които споделиха с принц Чарлз, пишат от People.
 Снимка 569580
Източник: GettyImages

Въпреки че 73-годишният принц Чарлз стана прочут с това, че по време на пандемията поздравява хората с " намасте " - обичаен хиндуистки привет, който, когато се изрича, нормално е съпроводен от лек реверанс с опрени една в друга длани, този път си разреши малко по-голяма фамилиарност.

Принц Чарлз тотално не помни за спазването на отдалеченост и приветства Летисия с отворени прегръдки, изразявайки радостта от срещата им, като целуна по ръката и бузата испанската кралица.
 Снимка 569581
Източник: GettyImages

Както може да се допусна тези интимни моменти не останаха незабелязани нито от британските, нито от испанските медии, които побързаха да отразят какъв брой близки са двете кралски особи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР