Измина повече от година, откакто разбрахме, че Паоло Сорентино готви

...
Измина повече от година, откакто разбрахме, че Паоло Сорентино готви
Коментари Харесай

Младият папа е гол и секси

Измина повече от година, откогато разбрахме, че Паоло Сорентино готви нов сезон на " Младият папа ". Добрата вест е, че чакането свърши и най-сетне имаме първи тийзър на " Новият папа ".
 The New Pope с Джуд Лоу и Джон Малкович - първи взор към сериала
Кой ще бъде новият папа

Джуд Лоу и Джон Малкович са ни подготвили забавни неща в The New Pope

Както знаем от първия сезон, изненадващо за кардиналите, а и за целия свят, Лени Белардо (Джуд Лоу) бешее определен за папа. Проблемът е, че той е изключение във всеки един аспект.

Твърде млад е, не крие, че има пороци, а и е първият папа с американски корени. Папа Пий XIII , както е духовното му име, има напълно друга визия за вярата от всички останали във Ватикана. В края на първи сезон видяхме по какъв начин припадна по време на една от докосващите му и неподражаеми речи пред вярващите във Венеция.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от HBO (@hbo) на Яну 9, 2019 в 8:00 PST

Съдбата му остана неразбираема, което ни накара да се чудим какво ли ще се случва в " Новият папа ". Това, което излиза наяве от тийзъра е, че във Ватикана има нов папа (Джон Малкович).
 Джуд Лоу - гол и секси
Колко секси е голият Джуд Лоу

Актьорът в продължението на " Младият папа "

Виждаме обаче и по какъв начин Лени се разхожда по незнаен плаж единствено по бански. Няма по какъв начин да не ни направи усещане и това, че към него има много красиви дами в прилягащо за плаж облекло.

Твърде евентуално е Лени да е намерил гибелта си и да е попаднал в Рая, само че се съмняваме, че нещата ще са толкоз елементарни. Надяваме се, че скоро ще разберем, само че за момента " Новият папа " няма премиерна дата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР