Измина година откакто видяхме четвъртия сезон от Играчи. Това е

...
Измина година откакто видяхме четвъртия сезон от Играчи. Това е
Коментари Харесай

Ето кога се завръщат Играчи

Измина година откогато видяхме четвъртия сезон от " Играчи " . Това е един от обичаните ни сериали, а една от главните аргументи е Дуейн Джонсън, несъмнено.
 „ Играчи “ и какво да чакаме от четвъртия сезон на сериала
Какво да чакаме от новия сезон на „ Играчи “

Дуейн Джонсън и компания заменят Маями с Лос Анджелис

Не мина доста време от стартирането на сезона и стана ясно, че HBO са решили да го възобновят за пети сезон. Бяхме доста радостни от тази вест, само че ни притесняваше по кое време ще го забележим.

Причината за терзанието ни беше безчовечен натоварения график на Дуейн Джонсън. Добрата вест е, че той съумя да го разчисти и да вмъкне " Играчи " в него. Дори освен това - към този момент имаме първи тийзър, както и премиерна дата.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Ballers (@ballershbo) на Юни 20, 2019 в 10:17 PDT

От тийзъра виждаме, че Спенсър Страсмор (Дуейн Джонсън) дава изявление, в което приказва за кариерата си и за това, че не той е избрал футбола, а тъкмо противоположното. Ще бъде много забавно, тъй като би трябвало да разберем какво се е случило с него откакто видяхме по какъв начин напуща компанията, която основа дружно с Джо Крутел (Роб Кордри).

Всичко, което знаем за " Бързи и гневни: Хобс и Шоу "

Много екшън от Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм и Идрис Елба

От загатнатото в тийзъра оставаме с усещането, че несъмнено няма да скучае и още веднъж ще се захване за работа. Ще разберем напълно скоро, тъй като премиерата на петия сезон на " Играчи " е планувана за 25 август .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР