Измина една година, откакто киселият заек Спас се телепортира от

...
Измина една година, откакто киселият заек Спас се телепортира от
Коментари Харесай

Киселият заек Спас се завръща във втори комикс

Измина една година, откогато киселият заек Спас се телепортира от страницата си във Фейсбук в комикса - " Просто Спас ".
 „ Просто Спас “ – новият комикс на Стен Дамянов
Историята на киселия заек Спас

Стен Дамянов за комикса „ Просто Спас “, за рисуването и разказването и за историите в 1 и в 40 страници

В едвам 40 страници се запознахме с историята на видимо киселия заек. Още тогава Стен Дамянов, " бащата " на Спас, ни даде обещание, че за в бъдеще ще виждаме още комикси от него.

Година по-късно разбираме, че е спазил обещанието си, тъй като единствено след седмица на Aniventure Comic Con ще бъде показан вторият му комикс - " Просто Спас 2 - Без филтър " .
 Снимка 441235

От многочислените илюстрации, които сме видели във Фейсбук, знаем, че Спас ненавижда лъжите и обича да споделя нещата непосредствено, даже това да не е в негов интерес. В " Просто Спас 2 - Без филтър " обаче ужасна болест доближава града - тя кара хората да споделят истината.

Точно в този миг Пешо, домоуправителят на блока, в който живее заека, взема решение да стовари до жилищните блокове голяма купчина отпадък. Шмекериите са му в кръвта и е подготвен на всичко, с цел да успокои възнегодувалите съседи. Дори притегля на своя страна доверчивия кум на Спас - Страхил.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Sten Damyanov (@sten.damyanov) на Юни 10, 2019 в 10:07 PDT

Ситуацията е съвсем овладяна, когато вирусът връхлетява първо тяхната част на града. Заразените се пробват да вземат всевъзможни ограничения против болестта, а Спас е подготвен на всичко, с цел да накара всички да си признаят... всичко.
 Скот Хана, Aniventure Comic Con и какво е да рисуваш Батман, Спайдърмен и Жокера
Човекът, който рисува Батман, Спайдърмен и Жокера

Илюстраторът Скот Хана за рисуването и за бъдещето на супергероите и злодеите

" Просто Спас 2 - Без филтър " (7.92 лв) е разполагаем за предварителна поръчка, а по късно през месеца ще бъде в книжарниците от Ciela
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР