Изменението бе гласувано в началото на ноември в Народното събрание

...
Изменението бе гласувано в началото на ноември в Народното събрание
Коментари Харесай

Обявите за продажби на домашно вино вече са забранени


Изменението бе гласувано при започване на ноември в Народното събрание посредством текстове в преходните и заключителните разпореждания на Закона за корпоративното подоходно облагане.

Забранява се публикуването на разгласи и известия, в това число в електронен тип, посредством които се оферират за продажба акцизни артикули, както и отпадъците от тютюн. Забраната не включва продажбата на алкохолни питиета посредством електронен магазин, когато стоките са с бандерол, когато подобен е наложителен или дължимият данък е заплатен.

Текстовете плануват притежателите на електронни издания, в които са се появили такива разгласи, да ги отстранен до 3 дни от публикуването им и да управляват публикуването на сходни разгласи в това число посредством възбрана на достъпа от съответните IP адреси.

Когато информацията не е свалена в тридневен период от нейното издание, шефът на Агенция " Митници " или оправомощено от него лице издава решение за краткотрайно прекъсване (блокиране) на достъпа до съответните интернет страници. Срокът за прекъсване на достъпа до интернет страниците е от седем дни до един месец.

Глобата за публикуващите сходни разгласи е от 500 до 1000 лева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР