Измършавялата Цветелина Грахич, която доскоро бе част от семейството на

...
Измършавялата Цветелина Грахич, която доскоро бе част от семейството на
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ! Цветелина Грахич се пусна ЧИСТО ГОЛА, защото била лошо момиче!

Измършавялата Цветелина Грахич, която до неотдавна бе част от фамилията на " Шоуто на Слави ", пусна лют кадър в обществената мрежа, на който е свалила облеклата си.

Певицата, с плашещо слаб тип, сподели фотография, на която лицето й не се вижда, само че пък пъчи едрите си силиконови бомби. Все отново босненката е протекция зърната си с ръка, очевидно с цел да не сее разврат и измежду най-малките си почитатели.

Кадърът е за лека нощ по думите й, а хаштаговете, които е употребила, с цел да опише себе си са " неприятно момиче ", " обичам татуировките ", " ключова дума ", " пристрастеност ", " мамка му " и " руса коса ".

Първо в БЛИЦ! Тази СНИМКА на Цветелина Грахич ще ви шокира - кокалите й стърчат, наподобява плашещо

Фотосът стартира мигновено да събира лайкове, само че някои от мненията бяха много остри към изпълнителката: " Преувеличаваш! Разбрахме, че имаш татуси. Малко позор нямате ли, бе хора?! И деца ви гледат въпреки всичко ", разгневи се отчаян почитател.

Въпреки отрицателните мнения обаче, множеството меломани се тормозят за здравето й. Певицата безусловно е измършавяла, станала е кожа и кости, само че видно не се тормози от това.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР