Измамници трупат пари на гърба на Димитър Бербатов!Звездата е жертва

...
Измамници трупат пари на гърба на Димитър Бербатов!Звездата е жертва
Коментари Харесай

Измамници използват името на Бербатов за да крадат пари - slava.bg

Измамници натрупат пари на гърба на Димитър Бербатов!

Звездата е жертва на интернет схеми, в които далавераджии се възползват от славата му. За това се оплака самият Бербо, който прикани хората да не се връзват на никакви оферти от негово име.

Бербатов има единствено един формален профил и само през него споделя своите начинания и проекти. Измамниците се показват с неговото име и желаят пари за благотворителни начинания и оферират артикули с подправени понижения.

"Имам единствено един формален профил, не вярвайте на никой различен и когато видите такива хора, ги докладвайте ", приканва звездата. В интернет стотици хора се показват за някогашния голмайстор на Висшата лига и пробват да натрупат дивиденти.

Както е известно, Митко има фондация в поддръжка на надарени деца, която също е употребена от тарикати за привличане на наивници за полза. Бербо към този момент е получил голям брой сигнали за корист с неговото име. Той към момента е извънредно известен измежду почитателите в целия свят, макар че към този момент постави завършек на кариерата си на футболист. Бившият нападател на "Манчестър Юнайтед " не за първи път има проблеми с интернет измамници.

Още преди 11 години "Бербатовци " лъжат по-наивните консуматори с обещания за промоционални цени на негови екипи и сувенири с името или лика му. Схемата е елементарна - плащаш авансово за продукта по-ниска сума от действителната и след време би трябвало да получиш с пощальон пратката. Такъв не идва и хората изгарят парите си. А по-късно "Бербатов " изчезва и нямаш никакъв късмет да си върнеш платеното.

Интернет измамите на гърба на известни хора станаха извънредно известни в последно време. На такива станаха жертви и Кубрат Пулев и Валери Божинов. Профилите им бяха хакнати от незнайни, които писаха от тяхно име. Двамата взеха нужните ограничения и стопираха далаверите. На различен вид шашма се натъкна Софи Маринова. Изпълнителката уточни няколко подправени страници, от които със фотоси и известия от нейно име се провеждат разнообразни игри. Неизвестните създатели желаят хората да споделят обява, като дава обещание, че 10 минути по-късно ще им бъдат изпратени пари. Не е ясно по какъв метод те печелят от това, само че е допустимо да става въпрос за корист с персонални данни. В различен случай незнаен искаше пари за участия от името на Софка.

Наскоро бе разкрито и че Лили Иванова взе участие във подправена реклама на таблетки за намаляване. Певицата е употребена за рекламно лице на сякаш билкови таблетки за плосък стомах. Самата Лили даже не знае за това. Дни по-рано Рут Колева сигнализира за скица с нейни персонални документи.

Същевременно Димитър Бербатов още веднъж впечатли с нова визия. В предизвестието си за интернет измами някогашният футболист е поставил очила с диоптър, които носи неотдавна. Бербо още веднъж е подстригал и косата си, която неотдавна бе станала много буйна. Знаменитият нападател се отдаде на заслужена отмора през това лято с обичаната си Елена и щерките Деа и Елиа, написа България през днешния ден.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР