Измамникът пускал сигнали срещу хората, които се оплакват от него,

...
Измамникът пускал сигнали срещу хората, които се оплакват от него,
Коментари Харесай

Мним майстор взема хиляди левове за ремонт и изчезва, плаши потърпевшите с мъчения

Измамникът пускал сигнали против хората, които се оплакват от него, че не си гледали децата и трябвало да им бъдат отнети 

Мним занаятчия взима пари за ремонт и изчезва. Потърпевшите му дават пари, само че той изчезва, ремонт няма, а жилището е даже разрушено. Човекът е разгласен за общо държавно търсене, само че продължава да граби и други хора. Това е действителността, в която живеят доста българи, сподели водещата на „ Здравей, България “ по Нова телевизия Мира Иванова.

Оказва се, че е мъчно да си наемеш правилен занаятчия, прибавя сътрудника й Виктор Николаев. 

Човекът е със жанр на изрече, с обноски, маниери, държание и не може да предположиш, че е лъжец, споделя Евгения Витанова. 

Друга от жертвите споделя, че мнимият занаятчия предизвиквал страдание. Гадно ставало на човек, в случай че не му помогне. 

Измамникът няма нищо на свое име, споделиха пред репортера Василена Гръбчева от следствието. Той се показва като Цецко. Имал необятен диапазон от умения – слага дограма, изолираност, боядисва, ремонтира бани и детски стаи. Правел даже мебели по избор на клиента. 

През август Евгения разгласила публикация в група в обществената мрежа, че търси занаятчия, който да санира стена във входа на блока, в който живее. С нея се свързала непозната жена, която предлага брачният партньор й да извърши ремонта. Подписали са контракт, получила е копие от персоналната му карта и дава задатък в размер на 550 лв.. 

Той пристигна у дома и работи два дни без да спре, споделя дамата. 

Всичко върви по проект до момента в който в един миг мъжът стартира да споделя персоналната си история. 

„ Твърдеше, че го търси неточен клиент и си желае парите, с цел да му излезе ремонта без пари. Ако ги върнел и се прибере вкъщи с празни ръце, жена му щяла да го остави “, прибавя Евгения.

На нея й дожаляло и му дала още пари и сумата нараства до 2460 лв.. След това измамникът спрял да подвига телефона си. 

Жената му изпратила известие, че отива в полицията да подаде сигнал. Тогава мъжът се появява и връща 1260 лв.. Останалите дава обещание до дни, само че още веднъж изчезва и Евгения разгласява историята в обществената мрежа. 

„ На идващия ден у дома дойдоха две дами от Агенцията за протекция на детето, като споделиха, че е подаден неизвестен сигнал за това, че не си гледаме децата и сме в безпомощно положение “, споделя пострадалата. 

Тя подозира, че Цецко е подал сигналът. 

От организацията прецизираха, че инспекцията не е открила нищо притеснително в фамилната конюнктура. 

Измамникът почнал да заплашва. „ Давате ли си сметка, че и да ме вкарате в пандиза, до живот няма да съм там. И след това... какво вършим като изляза “, споделил той на Евгения. 

„ Той споделя, че ще лежи 4 години в пандиза и след това ще пристигна да пие кафе при нас, които сме писали против него. Щял да си написа чертички в пандиза и като излезе ще ни измисля мъчения “, прибавя тя.

„ Има хора, които са с по десетки хиляди лв. ужилени и се тормозят да се снимат, тъй като и при тях вървят от Агенцията за протекция на детето “, посочи излъганата жена. 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР