Измамнички прелъстяват, упояват и изнудват за имоти младежи, ако не

...
Измамнички прелъстяват, упояват и изнудват за имоти младежи, ако не
Коментари Харесай

Измамнички прелъстяват, упояват и изнудват за имоти младежи, ако не - жалват се от насилие

Измамнички прелъстяват, упояват и изнудват за парцели младежи, в случай че не - жалват се от несъществуващо принуждение

От Министерство на вътрешните работи ни сигнализираха за фамилна покруса поради най-новата подла скица, от използването на която не е застрахован никой мъж, изключително младежите. Измамнички - майка и щерка, упояват жертвите си, карат ги да им трансферират парцели. Имената и фотосите им се пазят в редакцията им, само че не можем да ги публикуваме, до момента в който се води разследване, по тази причина използваме букви. Те към този момент са взели жилището в Лагера на Н.М. Сега са разследвани поради втората си жертва.

Полицията е по следите на двете дами от провинцията, живеещи в столичния квартал Младост.
В клопката на измамничките, чиито умения като по Кама сутра припомнят професионални, попадат както млади, неопитни мъже, по този начин и възрастни мъже с добър обществен статус.

Схемата на измамничките е елементарна - мъжете са примамени от великодушните обещания за обич и честност, само че получават, с изключение на добър секс, упойващи субстанции и са докарвани до безпомощни положения, в които са манипулирани да трансферират парцелите си на въпросните дами - майка и щерка.

Поредната жертва на двете схемаджийки е младото момче С. М., което даже и в безпомощно положение не се съгласява да трансферира парцели. Хитрите изнудвачки незабавно вкарват момчето в идната стъпка от подлата си скица. Дъщерята завежда дело против него за домашно принуждение и под претекст, че ще си отдръпна показанията, още веднъж прави опит хлапакът да й трансферира наследственото си жилище в влиятелен квартал.

Момчето отхвърля и в този момент търка наровете на Централния Софийски затвор.

Наглостта на дъщерята с букви В. Т. и майката с букви Р. В., не стопира до тук. Пристъпват към третата стъпка от подлата скица.

Ударили на камък с младежа, стартират да изнудват околните му. Законът за домашното принуждение се употребява от двете самозабравили се дами за бухалка за реализиране на користни цели. Той е учреден на неправилното разбиране, че жертви на принуждение и топмоз биха могли да бъдат единствено дами, а хитрушите се възползват подло от това нелегално преимущество за единия пол, прекалено налагано около прословутата Истанбулска спогодба.

В преследването на " сладкия " парцел двете не се стопират пред нищо.

Единствената вяра на С. М. и неговите близки да се пресече тази скица и да не пострадат още хора в този момент е полицията и съда.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР