Излязохме на една следдъждовна разходка и се чудим кога ще

...
Излязохме на една следдъждовна разходка и се чудим кога ще
Коментари Харесай

Чукайте да не ви падне дърво на главата! Докато пловдивско ОП намери правилната вишка СНИМКИ

Излязохме на една следдъждовна разходка и се чудим по кое време ще ни падне дърво на главите! Е, пропуснало ни е това до Административния съд и очевидно е паднало вечерта или през вчерашния ден. Само на метри от съда и от Оперативна програма „ Градини и паркове “. Как никой от ОП-то не съумя да ревизира дърветата и да отрежат тези, които са си изгнили?

Ние към този момент 2 години чакаме да падне един прогнил клон на кръстовището на ул. " Иван Вазов " и " Авксентий Велешки ". Тъй като Оперативна програма „ Градини и паркове “ нямат вярната вишка, може пък вярната стихия да се оправи!?

Така читателка на GlasNews обрисува картината в Пловдив след изсипалия се дъжд през днешния ден. Който, на фона на това, което претърпяват хората от Северозапада, не беше кой знае какво. Но можеше и да стане - в случай че това дърво беше улучило нечия глава.







Служителите на Оперативна програма „ Градини и паркове “ в действителност могат да се кръстят, че никой не е потърпевш при сгромолясването му, или най-малко по този начин си мислим - сводките от полицията през уикенда са по-рехави. Но към момента могат да предотвратят друга покруса, като се заемат с изгнилия клон на кръстовището на ул. " Иван Вазов " и " Авксентий Велешки ", за който загатна нашата читателка. И за който сме писали и ние:

Ако, несъмнено, намерят вярната вишка...

Очаквайте детайлности!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР