Изложба на наградените плакати и рисунки от конкурса на инициативата

...
Изложба на наградените плакати и рисунки от конкурса на инициативата
Коментари Харесай

Откриват изложба с най-добрите творби от конкурса на инициативата “Заедно да спасим децата и Русе от дрогата”

Изложба на наградените плакати и рисунки от състезанието на самодейността “Заедно да спасим децата и Русе от дрогата ” ще бъде открита на 15 април от 17 часа във фоайето на Доходното здание. “Аз и моето семейство- сполучливи в провокациите на новото време ” се организира предишния месец с присъединяване и поддръжката на РУО-Русе, РЗИ, БЧК, УМБАЛ “Медика ”, Община Русе и Областна администрация.

Тема и акцент тази година бяха осмислянето на свободното време на учениците и присъединяване на родителите в действия, с които се цели усилване на връзката в фамилията.

Участници и посетители в откриването на изложбата ще бъдат представители на общинското и регионално управления, на участниците в Инициативата, наградените възпитаници, учители и родители.

Във второто издание на състезанието взеха присъединяване повече от 100 възпитаници от Русе и региона, като на 7 март бяха оповестени и наградени най-хубавите произведения. Победител стана деветокласничката Даная Иванова от Английската езикова гимназия в Русе.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР