Изложба-живопис “ ПРОСТО ОБИЧ“, автор Фериде Демирова.Снощи във фоайето на

...
Изложба-живопис “ ПРОСТО ОБИЧ“, автор Фериде Демирова.Снощи във фоайето на
Коментари Харесай

В Силистра откриха изложба-живопис „ПРОСТО ОБИЧ“

Изложба-живопис “ ПРОСТО ОБИЧ“, създател Фериде Демирова.
Снощи във фоайето на Регионална библиотека „Партений Павлович“-Силистра галерия живопис „Просто обич“ откри художничката Фериде Демирова.
Родена в гр. Суворово, обл. Варна, авторката през последните 20 години живее със фамилията си в гр. Истанбул. Преоткрила още веднъж огромната си обич към рисуването, през последните 5 години тя постоянно посещава разнообразни ателиета, където получава доста и разнородни и необикновени за нея познания и умения в региона на изобразителното искуство от разнообразни преподаватели с академично обучение, които в това време са и майстори на своето дело.
Първата независима галерия «ОТРАЖЕНИЯ» авторката открива в родния си град Суворово. Изложбата получава доста положителни мнения от съгражданите й. Освен с образователна цел, доста от картините и са рисувани от фотографии, на които авторката не може да устои да не ги пресъздаде на платното.
Един единствен момент уловен от камерата, може да разкрие и да разсъни размисъл за доста повече неща. Уловени мигове от разнообразни камери, само че в палитрата на авторката се трансформират в картини, които надяваме се, ще зарадват феновете й.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР