Излизате с някой и се чудите дали може да разчитате

...
Излизате с някой и се чудите дали може да разчитате
Коментари Харесай

10 признака, че сте открили своя мъж и не трябва да го изпускате

Излизате с някой и се чудите дали може да разчитате на дълги и трайни връзки. Разбира се, цялостни гаранции не съществуват, само че въпреки всичко има някои признаци, които могат да ви подскажат, че с този човек е допустимо да свиете фамилно гнездо. Ето кои са те:

1. Можете да стоите близо един до различен дълго време, без да си кажете нито една дума. И не тъй като няма какво да кажете, а просто тъй като чувството за благополучие, което ви обзема, е изцяло задоволително.

2. Когато говорите с него, не е нужно да създавате „ филтри “, тъй че да избягвате нежелани тематики. Причината е, че всичко, което казвате, ще бъде разбрано вярно и няма да бъде употребявано против вас.

3. Водите значими и съществени диалози до късно през нощта.

4. Прекарвайки деня на разнообразни места, забелязвате неща, които сигурно ще се сторят забавни на половинката ви и ще служат като мотив за прелестен диалог вечерта.

5. Самата мисъл, че може да се наложи да живеете дълго с този човек, изпълва душата ви с тиха наслада и благополучие.

6. Никога не мислите, че позвъняването на обичания по телефона може да е изцяло неуместно или нетактично. Тоест, връзката ви придобива избран приоритет пред рутината на живота. И постоянно се случва по този начин, че тъкмо когато си мислите да му се обадите, той ви звъни пръв.

7. Когато обичаният не е до вас, вие си лягате с обичаната му риза и поставяте мобилния покрай възглавницата.

8. Той обича да се снима с вас постоянно и на всички места. Нещо повече, даже непознати, гледайки вашите фотоси, незабавно разпознават, че сте влюбена двойка, а освен познати.

9. Правите всичко допустимо да обзаведете домашното си гнездо колкото може по-комфортно, както и полагате старания да го зарадвате с обичаната му храна. А той от своя страна схваща и прави оценка това и се пробва да ви угоди с всевъзможни дребни неща.

10. Дори самата концепция, че в даден миг от живота можете да се разсъните до различен човек сутринта, ви се коства неуместна, злокобна и нереална.

Ако разпознавате себе си в най-малко половината от горните изказвания, може да сте спокойни – вероятността за щастлива развръзка в връзките ви с този мъж е голяма.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР