Излизащият съвсем скоро на пазара най-нов смартфон от LG ще

...
Излизащият съвсем скоро на пазара най-нов смартфон от LG ще
Коментари Харесай

LG G7 ThinQ с иновативен дисплей от ново поколение в клас ``Bright and Smart``

Излизащият напълно скоро на пазара най-нов смарт телефон от LG ще бъде оборудван с 6,1-инчов Full Vision QHD+ екран с резолюция от 3120x1440 пиксела, чиято оптималната бляскавост ще бъде невероятните 1000 нита. Тези характерности ще го трансфорат в най-яркия екран на пазара на смарт телефони сега.

Снабденият с новата технология на марката “Super Bright Display” LG G7ThinQ е планиран за лесна приложимост даже при излагане на мощна слънчева светлина, до момента в който в това време енергийният му разход ще бъде с до 30% по-нисък спрямо този на предшественика му.

Благодарение на новата технология “Super Bright Display” цветовите тонове на LG G7ThinQ наподобяват естествени и наситени даже при излагане на мощна слънчева светлина. Покривайки 100% от цветовото пространство DCI-P3, новият LG G7ThinQ може автоматизирано да се приспособява към 6 цветови режима - Auto, Eco, Cinema, Sports, Game and Expert. Режимът “Auto” автоматизирано проучва и разпознава наличието според от това дали става въпрос за фотоси, видео, игри или уеб страници, след което усъвършенства настройките на екрана по метод, който да е най-подходящ за съответното наличие.

Всичко това потребителите ще получат в композиция с още по-нисък разход на сила. За потребителите, изискващи повече надзор върху устройството си, LG G7ThinQ предлага банален интерфейс на камерата, който разрешава надзор върху цветовите настройки благодарение на специфичен скрол пад, регулиращ RGB вариантите.

С усъвършенстваното съответствие сред екран и корпус, демонстрирано още при G6, седмият модел от G серията на LG ще бъде елементарен за приложимост и комфортен за работа с една ръка. Не на последно място, с помощта на привлекателният и ергономичен, закривен стъклен корпус.

Иновативният Full Vision екран със съответствие 18:9, пуснат на пазара през предходната година, бе усъвършенстван особено за проектирането на G7ThinQ. Подобрената версия, функционираща в съотношения 19.5:9 има с 50% по-тънка рамка в сравенение с тази на G6.

„ Безрамковата “ структура на новия Full Vision екран разрешава по-въздействащо зрително преживяване, до момента в който в това време новата алтернатива „ Second Screen” дава опция за основаване на в допълнение пространство в горната част на екрана, където потребителят ще може да вижда новите си вести без да се постанова да затваря основния екран. Опцията е налична както с по-семпъл обичаен дизайн, по този начин и с подобен, при който е разполагаем набор от разнообразни цветове, даващи опция за настройки съгласно персоналните желания на потребителите.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР