Излизането на списъка на Spotify с най-слушаните песни за лятото

...
Излизането на списъка на Spotify с най-слушаните песни за лятото
Коментари Харесай

Кои са най-горещите хитове на лято 2023

Излизането на листата на Spotify с най-слушаните песни за лятото посрещаме със смесени усеща. От една страна това е още едно увещание, че обичаният сезон е към края си, само че пък от друга се вълнуваме да разберем кои са най-горещите шлагери от последните месеци.
 5 нови песни от седмицата с Guns N' Roses, Hozier, Лиъм Галахър, Деми Ловато и Чарли Пут
5 нови песни от седмицата

Този петък слушаме това

И без ненужно празнословие, минаваме непосредствено към същината.

В международен мащаб най-слушаната ария в платформата това лято е " Ella Baila Sola " на Eslabon Armado и Peso Pluma. На второ място я следва, а на трето -.

В Съединени американски щати пък най-вече са си пускали " Last Night " на Морган Уолън - първата кънтри ария с сходен триумф в Spotify. Втора е " Ella Baila Sola " на Eslabon Armado и Peso Pluma, а трета -.

За безапелационния номер едно в света - " Ella Baila Sola " може да кажем, че е взаимно парче на Eslabon Armado (на заглавната снимка) - група, която прави мексиканска музика, и Peso Pluma, който се потвърждава като сполучлив и настоящ реализатор. Други три негови песни също попадат в класацията на най-слушаните това лято -,  и.

Като цяло жанрът música Mexicana е много нашумял - в международен мащаб господства към този момент от към пет години. А триумфът му най-вероятно се дължи на пленяващите сърцето ритми. Съвременната латино музика обаче не е единствено закачливи ритми. В творчеството си артистите вплитат и персонални истории, прекарвания, както и гордостта си от културата, която носят.

Най-слушаната ария в Съединени американски щати пък е от различен род - кънтри. В " Last Night " на Морган Уолън обаче има детайли и на R&B, и на поп. Парчето се отличава с прелестен темп, простичко китарно интро и типичния южняшки муден глас на изпълнителя. Но на тази ария може не просто да ни се прииска да се съберем с компания към лагерния огън, само че и да потанцуваме с обичан човек.

Песента, която никой не очакваше да се изстреля до международните ранглисти

Когато един артист го бива и в пеенето

И до момента в който латино ритмите още веднъж господстват световно, то в Съединени американски щати са на вълна кънтри. Доказателство за това е и фактът, че още пет други песни от обичания от американците род са в Топ 20 на най-слушаните в страната. Две от тях още веднъж са на Морган Уолън -  и, а другите -  и.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР