Излежаващият присъда критик на Кремъл заяви във вторник, че следователи

...
Излежаващият присъда критик на Кремъл заяви във вторник, че следователи
Коментари Харесай

Нови три разследвания се водят срещу Навални

Излежаващият присъда критик на Кремъл съобщи във вторник, че следователи са му споделили, че против него са стартирани три нови следствия, заяви Агенция Франс Прес.
Следственият комитет на Русия образува наказателно дело против Алексей Навални за засегнатост на съдията Вера Акимова, която водеше процеса по делото за засегнатост на ветерана от Великата отечествена война Игнат Артеменко. Това се показва в известие в Instagram на Навални, информацията е доказана от юрист.
 Думата поддържа закон против поддръжниците на Навални Думата поддържа закон против поддръжниците на Навални
Държавната дума, долната камара на Народното събрание на Русия, утвърди на първо четене законопроекта, който ще забрани на членовете на " екстрем...
Според Навални предния ден в колонията с него се е срещал следовател по изключително значими каузи на основния проверяващ орган СКР. Той го уведомил, че против опозиционера се води следствие по три обвинявания, в това число машинация, заведено през декември предходната година. Отнася се за дарения на (ФБК).
„ Първо, съгласно следователите, аз съм откраднал всички дарения, изпратени на ФБК ", напомни Навални същността на делото за машинация. „ Второ, против мен беше заведено дело по доста екзотичния член 239„ Създаване на организация с нестопанска цел, която протяга ръка на личността и правата на жителите ", заяви Би Би Си.
„ Е, третото ми закононарушение, което се проверява от най-висшия проверяващ орган, е за засегнатост на арбитър Акимова “, добави той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР