Изкуството иска жертви. А Марта Вачкова го знае отлично. Обичаната

...
Изкуството иска жертви. А Марта Вачкова го знае отлично. Обичаната
Коментари Харесай

Марта Вачкова разкри опасна тайна, рискувала живота си за..

Изкуството желае жертви. А Марта Вачкова го знае чудесно.

Обичаната актриса отлагала значима интервенция в продължение на година и половина поради работата си. Това заяви самата тя, като акцентира любовта, уважението и уговорката, който усеща към всички фенове, обикнали героинята й сестра Жекова в здравната поредност „ Откраднат живот “.

Звездата не влезе в детайлности в самата намеса. Феновете й обаче могат да бъдат спокойни – тя е към този момент минала, освен това сполучливо. А Вачкова остана доста удовлетворена от медицинския екип, поел грижите за нея.

„ Имам си още един Ангел Пазител- доцент Минкин! Благодаря на него и всички отдадени на специалността си медици от болница Свети Иван Рилски! Болката ми си отиде! Дано е вечно! “, написа преди дни актрисата в обществените мрежи.

Броени часове преди да дойде в столичен търговски център за премиерата на последния епизод на „ Откраднат живот “, екранната сестра Жекова още веднъж ще бъде в болничното заведение – този път, с цел да й махнат конците.

Самият край на сериала пък ще продължи по-дълго от нормалното. Той ще бъде излъчен на следващия ден вечер, а епизодът ще е час и половина. С присъединяване в него ще се разпише и продуцентът Евтим Милошев. Той ще изиграе проф. Олег Недялков, като признава, че по подигравка на ориста доктор със същото име е изиграл значима роля и в неговия персонален живот
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР