Изкуственият интелект, който отдавна е взел ролята на помощник и

...
Изкуственият интелект, който отдавна е взел ролята на помощник и
Коментари Харесай

Изкуственият интелект ще отнеме работата и на екстрасенси и гадатели

Изкуственият разсъдък, който от дълго време е взел ролята на асистент и сателит на индивида в разнообразни области, в този момент се причисли към редиците на мистичните предсказатели, принуждавайки доста екстрасенси и гадатели да изпитват нерешителност в бъдещето си.

Експертите настояват, че роботите за гадаене превъзхождат същинските гадатели заради способността им да извличат мъдрост от големи бази данни, лишени от човешки страсти и предубеждения.

Усъвършенстваните логаритми и техниките за машинно образование, употребявани в тяхната работа, им разрешават да предсказват бъдещето с удивителна акуратност.

Но макар практичността и успеваемостта на роботите-ясновидци, софтуерният напредък заплашва съществуването на обичайните мистици. Тези, които преди са привличали гости с екстравагантните си предсказания и мистериозни обреди, са на ръба на изгубване.

Милиони хора, които преди са се обръщали към екстрасенси и гадатели за предсказания и препоръки, в този момент избират онлайн медии с изкуствен интелект. Тези „ цифрови ясновидци “ дават обещание по-точни и осведомени прогнози посредством достъп до голямо количество данни и разбор на трендовете.

Някои мистици показват угриженост,...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР