Изкуства и музика е третото направление на Фестивала Funcity+ и

...
Изкуства и музика е третото направление на Фестивала Funcity+ и
Коментари Харесай

Световен рекордьор на Гинес с участие във фестивала Funcity+ във Варна

" Изкуства и музика " е третото направление на Фестивала Funcity+ и ще се организира в част от историческия център на Варна, наименуван кв. Таляна, научи Moreto.net. Избраните местоположения са:- пл. Независимост, пл.Мусала, Гаров площад и ул. " Цар Симеон I "

Един от акцентите в програмата са " Вариете План Б ". Това са Силвия Росат и Боби Ласкала, дуо актьори, които са работили с едни от най-хубавите циркови семейства в света. Тяхното шоу е цялост от актьорска игра, жонглиране и акробатика. Преди две седмици в Англия Силвия стана рекордьор на Гинес. Тя реализира връх по жонглиране с три камшика и 86 сполучливи плясъка.

Участие в последното направление на Funcity+ за това лято, като началник на креативна работилница, ще осъществя, номинирания за Икар 2019 Веселин Долмов-Arsen. Той е варненец, който се подрежда измежду най-хубавите актьори в международното магично изкуство, притежател е на доста награди.

Организаторите са планували многообразие от креативен работилници, измежду които за графити ръководена от Дамян Николов, работилница по боди арт, за работа с глина, за изобразяване на тениски, за актьорско майсторство и т.н

Любителите на изкуството махенди ще имат опция получат красива рисунка с къна по кожата си.

Музикалните осъществявания ще огласят Гаровия площад през съботния и неделен ден на идната седмица.

Направлението осъществя партньорство с самодейностите " Най-дългата вечеря на плажа ", като обезпечава реализатори част от културната стратегия на плажната интензивност.

В рамките на Фестивала се организира и " 3D Арт Фестивал ". В резултат на което ще бъдат изобразени 3D картини на две от постройките в квартал Таляна.

В градската среда ще рисуват дружно български и интернационалните художници. /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР