Изключително важно е България да има редовно правителство. Така ще

...
Изключително важно е България да има редовно правителство. Така ще
Коментари Харесай

Румен Христов в Русе: Изключително важно е България да има редовно правителство

 izbori_2023_v1_014

Изключително значимо е България да има постоянно държавно управление. Така ще има и парламент, който ще работи и ще приема закони, сподели в Русе ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов, който е и лидер на листата с кандидат-депутати на коалиция ГЕРБ-СДС в 23-и МИР-София. 

 

По думите му един от най-важните въпроси е приемането на България в Шенген. Така ще се реши и казусът с големите опашки от камиони в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост " при Русе. 

 

Христов сподели още, че предизборната акция върви всекидневно.

" Убеден съм, че ГЕРБ-СДС ще бъде първа политическа групировка, като ще търсим сътрудници за сформиране на държавно управление ", съобщи той.

 

Христов сподели, че претендентът за народен представител на ГЕРБ-СДС от Русенско Драгомир Драганов, който е и регионален ръководител на Съюз на демократичните сили, е със сериозен административен и политически опит.

 

" Ако бъда определен за народен представител, ще пазя ползите на Русе и района. В Североизточна България са нужни вложения и работна ръка, с цел да може да се навакса изоставането от Южна България ", сподели Драганов. 

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !   
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР