Изключително средство за подобряване на храносмилането, премахване на запека и

...
Изключително средство за подобряване на храносмилането, премахване на запека и
Коментари Харесай

Подобрете храносмилането си за 7 дни! 100% резултат!

Изключително средство за възстановяване на храносмилането, унищожаване на запека и отърваване от наднорменото тегло!

Рецептата е доста елементарна – състои се единствено от 3 съставки и ви трябват няколко минути за подготвяне! Тя оказва помощ за ускорение на процеса на разчистване на червата и усъвършенства храносмилателните функционалности. Резултатът ще бъде приказен, в случай че се случи в композиция със здравословна диета и физически извършения.

Водете деен метод на живот, яжте вярната храна и бъдете здрави!

Тази напитка е чудесна за детоксикация на тялото, разчистване на червата и ускорение на метаболизма. Тъй като има нишки в състава си, тя ще усили способността за премахване на токсините от организма.

Трите съставния елемент са: сливи, лимони и чиа.

Сините сливи са богати на нишки, които улесняват храносмилането и благоприятстват положителното действие на червата посредством контролиране равнището на холестерола.

Също по този начин са богати на антиоксиданти и се борят с преждевременното стареене, което способства за елиминирането на свободните радикали. Освен че са подобаващи за кръвообращението, предотвратяват образуването на кръвни съсиреци и предотвратяват появяването на сърдечно-съдови болести.

Лимонът е алкален артикул. Разрежда кръвта, отстранява мастните депа и токсините. Той подтиква работата на всички храносмилателни органи.

Семената чиа са богати на разтворими фибри и лепкави субстанции. Тези нишки отстраняват токсините от дебелото черво. Богати са на витамин С и също форсират метаболизма.

Съставки:

1 супена лъжица семена чиа

3 броя сини сливи

200 мл вода

1 лимон

Начин на подготвяне:

През нощта накиснете 3 сини сливи в 1 чаша с 200 мл вода.

На сутринта вземете сливите и прибавете 1 супена лъжица семена чиа и половин лъжица лимонен сок. Оставете за 5-10 минути. Изяжте сливите.

Смесете всичко добре с лъжица и по-късно пийте на дребни глътки. Средството ще подтиква процеса на храносмилане.

Вижте още: Домашно средство против мазоли и гъбички на краката

В рамките на една седмица ще почувствате доста възстановяване на здравето, храносмилането, намаляването на наднорменото тегло и размера на талията и бедрата.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР