Изключително силен отзвук получи действието на треньора на Лийдс Марсело

...
Изключително силен отзвук получи действието на треньора на Лийдс Марсело
Коментари Харесай

Джентълменът Биелса: Просто върнахме гола, но всички видяха

Изключително мощен отзив получи действието на треньора на Лийдс Марсело Биелса, който подреди на играчите си гладко да позволен гол в личната си врата. Мениджърът реши да предприеме джентълменска постъпка, макар че неговия отбор приключи 1:1 с Астън Вила в срещата от 45-ия кръг на Чемпиъншип.

В 72-ата минута след прикосновение състезател на бирмингамци падна на терена, само че в това време Лийдс продължи головата си офанзива и осъществя, без значение то лежащия противник. В разследване на случилото се двата отбора се сбиха на терена, а по-късно Марсело Биелса подреди отборът му да остане имобилен след осъществяването на центъра, с помощта на което Астън Вила осъществя и възвърне равенството.

Невиждано! Биелса инструктира играчите си да пуснат гол на Астън Вила

„ Просто върнахме гола на противника. Работата е там, че всички го видяха, а ние просто отговорихме на обстоятелствата, като направихме това, което направихме. Английският футбол е известен със своята почтеност, по тази причина не е нужно да разясня повече”, показа треньорът.

„ Мисля, че вчерашното ни показване против най-хубавия тим все още в Чемпиъншип ни доближава до нашите възможности”, показа Марсело Биелса.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР