„Изключително много се радвам, че Министерският съвет взе правилното решение

...
„Изключително много се радвам, че Министерският съвет взе правилното решение
Коментари Харесай

Кметът на Симитли Апостол Апостолов: Решението за Банско е победа на законността

„ Изключително доста се веселя, че Министерският съвет взе вярното решение за Плана за ръководство на Пирин, което ще докара до строителството на втора кабинка. На процедура с това решение се възвърне справедливостта, тъй като бяхме изпаднали в неуместната обстановка няколко души псевдозелени да диктуват дневния ред на страната и да пречат на развиването на районите “, разяснява пред „ Труд “ новината за даването на зелена светлина за втора кабинка кметът на Симитли Апостол Апостолов.

Според него това ще докара до развиване освен на Банско като курорт, само че и на цяла Благоевградска област. „ Това е добър знак, че всички бъдещи планове за развиването на туризма в района ще имат смисъл и добра база. Очакваме и бързо развиване на въпроса и за Автомагистрала „ Струма “ в сектора на Кресненско дефиле. Защото е грехота да умират толкоз доста хора там, единствено тъй като някой е решил, че там има някакви пеперуди, да вземем за пример, които никой не е виждал до момента. “

Община Симитли приветства държавното управление за вярното решение, което от години чакаме в този район, сподели още Апостолов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР