Изключително любопитен СРС запис с боса на Локомотив (Пловдив) -

...
Изключително любопитен СРС запис с боса на Локомотив (Пловдив) -
Коментари Харесай

Босът на Локо Пловдив се забърка в скандал

Изключително любопитен СРС запис с боса на Локомотив (Пловдив) - Христо Крушарски изтече в интернет пространството. Той се появи в "Youtube " със заглавие "Христо Крушарски - Крюшо ". После бе публикуван от уеб страниците kotasport.com и tribunaplovdiv.bg.

В него предприемачът споделя пред някой, чийто диалект е заличен, че ще остави клуба. Така и не излиза наяве по кое време е юридически записът и кой или кои са събеседниците на Крушарски.

Босът на Локо Пд приказва за влизане в Б група. Става въпрос за другия клуб, на който оказва помощ - Рилски състезател. В момента отборът от Самоков е в Югозападната Трета лига - 11-о място без никакви шансове за промоция.

Крушарски загатва имената на хора от властта и разпределянето на пари на притежатели на клубове за осъществяване на публични поръчки. В записа се загатват лица от сферата на политиката и футбола.

"Значи ние се борим да влезем в Б групата. Влезем ли в Б групата, оттова нататък всичко си е*ва майката. Аз Локомотив рано или късно го зае*вам. То малко ми би трябвало и ги зае*вам да взема за 50 милиона обект, на мен тези два милиона, където ги давам, въобще няма да ги мисля. Дай да забележим какво вършим, тъй като там не мога да устоявам към този момент. Ако желаят да има политическо въздействие, ще го държим. Значи да дадат работа за още два милиона да изкарам отнякъде. Чисто, значи - аз би трябвало да имам 10 милиона размер. Два милиона работа изкарвам и парите няма да се усещат. Обаче те нищо не дават за мен. На другите им пълнят гушите, на мен нищо не пълнят ", споделя предприемачът в част от записа.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР