Изключително грозни сцени се разиграха на официалния кантар преди двубоя

...
Изключително грозни сцени се разиграха на официалния кантар преди двубоя
Коментари Харесай

Отмениха мач на Клариса Шийлдс заради бой на кантара

Изключително грозни подиуми се разиграха на формалния кантар преди дуела сред американката Клариса Шийлдс (9-0) и хърватката Ивана Хабазин (20-3).

Двете трябваше да се срещнат в мач за вакантната купа на WBC при дамите в лека междинна категория, само че посягане против треньора на европейката накара уредниците да анулират дуела, който трябваше да оглавява галавечер в Мичиган, Съединени американски щати.

A good coach can change a game. A great coach can change a life #jamesalibashir #HEP pic.twitter.com/LQSU1Ce7On
— Ivana Habazin (@IvanaHabazin) August 13, 2018
Джеймс Али Башир, който е ментор на Хабазин, е откаран в болница откакто е бил атакуван от човек от щаба на Шийлдс. Двамата мъже са се скарали по време на формалната част, а няколко минути по-късно Джеймс е бил нападнат.

Все още няма видео от случая, като в интернет пространството циркулират клипчета, на които Башир към този момент лежи оцапан с кръв и обкръжен от състезателката си и органите на реда.

По информация на очевидци Башир е бил ударен в тил, а посегателят е избягал.

„ Световният боксов съвет строго осъжда всички прояви на експанзия, които са свързани с нашия спорт. Сигурни сме, че органите на реда ще приложат цялостната мощ на закона към случилото се на вчерашното публично събитие “.

boec.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР