Изключително грозна постъпка от страна на треньора на Канада хвърли

...
Изключително грозна постъпка от страна на треньора на Канада хвърли
Коментари Харесай

Треньорът на Канада с грозна постъпка

Изключително грозна постъпка от страна на треньора на Канада хвърли в ужас останалите селекционери на тимовете в нашата група в София. Стефан Антига, който изведе Полша до международната купа преди 4 години, не се появи на обичайна конференция през вчерашния ден. Специалистът бе чакан половин час, само че в последна сметка по този начин и не пристигна.

Първоначално 42-годишният Антига отказал медийна изява, защото тя не била публично събитие, само че по-късно с половин уста склонил. В последна сметка обаче французинът върза тенекиена кутия на уредниците. „ Ако се появи след това, може да го снимате самичък, да го изрежете на фотошоп и да го до сложите на фотографията с нас тримата”, разяснява иронично Пламен Константинов.
 Официална конференция на треньорите от група G на СП по волейбол @@@

За сметка на това треньорът на Съединени американски щати Джон Спероу и този на Иран Игор Колакович показаха доста положителни усещания от първата фаза. Американците влизат като любимец в „ Арена Армеец”, откакто записаха 5 победи, до момента в който персите имат 4 триумфа. „ Ще бъде доста мъчно. Отборите са равностойни и всеки може да победи другия. Очакват ни три доста вълнуващи дни, в които всеки ще се стреми да се класира за третата фаза”, споделиха двамата.

" Тема Спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР