Изключително емоционални и изпълнени с простотии обещават да бъдат следващите

...
Изключително емоционални и изпълнени с простотии обещават да бъдат следващите
Коментари Харесай

„Ергенът“ ще надмине себе си днес и утре: Избират най-гадната в къщата, иде епичен сеир с обиди и…

Изключително прочувствени и изпълнени с простотии дават обещание да бъдат идващите два епизода на на „ Ергенът “, тази и на следващия ден вечер (8-9 март) от 21:00 ч. по bTV. Зрителите следва да станат очевидци на откровени самопризнания, обиди, само че и сантиментални моменти и две целувки, след които нищо няма да е същото. В конкуренцията за сърцето на Евгени Генчев не престават 21 дами, само че и тази седмица за две от тях приказката ще свърши.
Тази вечер (8 март) своята покана за самостоятелна сантиментална среща ще получи дама, за която усамотението с Евгени е дълго чакано. Новият „ ерген “ на България ще посрещне избраницата си с кон за езда, а по-късно двамата ще се разходят из най-красивите кътчета в Бодрум, хванати за ръка.

Междувременно, в имението останалите девойки ще би трябвало да се разделят по двойки „ най-хубави приятелки “ и да изразят мнение коя от дамите, съгласно тях, е „ най-талантлива “, „ най-романтична “, „ най-умна “, „ най-фалшива “, „ най-надута “, „ най-жадна за внимание “, „ най-лесно податлива на операции “, „ най-неподдържана “ и „ максимален подбудител “. На пръв взор занимателното предизвикателство ще стане мотив за невъобразим до момента скандал, който дълго ще отеква зад стените на красивото имение.
По време на обичайния коктейл Евгени ще предизвика участничките с вечер, в която „ дамите канят “. Момичетата, от своя страна, ще подхващат тактика, която несъмнено ще успее да изненада виртуоза, само че за една от тях престоят ѝ в сантименталната конкуренция ще се окаже обезсмислен. Вечерта ще приключи с разтърсваща Церемония на розата.
  В четвъртък вечер (9 март) е време за следващата групова среща, в която 10 от претендентките ще се трансфорат в сексапилни „ спасителки на плажа “. На тях ще бъде поверен живота на „ давещия “ се Евгени, който ще би трябвало да спасят с всички вероятни техники. Най-добрата „ спасителка “ ще получи опция да прекара остатъка от деня си в компанията на музиканта на пикник на брега на морето.
 
Вечерният коктейл дава обещание да бъде изпълнен с обрати, а в имението ще се развихри същинска стихия от пристрастеност след една непредвидена целувка, която ще се одобри с голяма изненада от страна на останалите претендентки. Зрителите следва да станат очевидци на инфарктна Церемония на розата, в която една от дамите ще събере храброст да целуне буйно Евгени пред всички останали, а за друга бодрумската приказка ще завърши вечно. Защо решението на виртуоза ще провокира сълзи в очите на едни и наслада у други, не пропускайте да разберете в „ Ергенът “ единствено по bTV!
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР