Изключителен розов диамант беше изложен в Лондон преди да бъде

...
Изключителен розов диамант беше изложен в Лондон преди да бъде
Коментари Харесай

Рядък розов диамант беше изложен в Лондон

Изключителен розов елмаз беше изложен в Лондон преди да бъде продаден на търг през ноември в Женева. Камъкът тежи 18.9 карата и е най-големият от този тип, предлаган в миналото от аукционна къща " Кристис ". Очаква се цената му да доближи близо 50 милиона $.


Диамантът " Пинк легаси " (Розово наследство) е с най-високата категория за цвят. Бил е в сбирката " Опенхаймер " на семейството, основала златодобивната корпорация " Англо американ " и ръководеща диамантодобивната компания " Де Бирс ".

" Изключителният генезис безспорно ще го трансформира в един от най-великите диаманти със личен клас " - сподели Рахул Кадакиа, който дава отговор за бижутерията в " Кристис ".

Само четири яркорозови диаманта с тегло над 10 карата са предлагани на търг. Рекордната цена за карат беше платена предишния ноември в Хонконг, когато " Кристис " продаде " Розово заричане " - объл елмаз с тегло малко под 15 карата, за 32 480 500 щатски $.

Диамантът " Розово завещание " ще бъде изложен в Хонконг, Лондон и Ню Йорк, преди да бъде препоръчан за обмен от " Кристис " в Женева на 13 ноември.
 Продадоха за 31 млн. $ най-големия розов елмаз Продадоха за 31 млн. $ най-големия розов елмаз
Най-големият блестящо розов елмаз, излаган в миналото на търг, беше продаден за рекордната сума от 31 милиона и 560 хиляди щатски $ в Женева. Купувачът...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР