Изключителен двубой между един от най-обещаващите ни млади български кикбоксьори

...
Изключителен двубой между един от най-обещаващите ни млади български кикбоксьори
Коментари Харесай

31-годишен финалист от турнира Tatneft застава на пътя на Богдан Шумаров на SENSHI 4

Изключителен дуел сред един от най-обещаващите ни млади български кикбоксьори и твърд 31-годишен руснак, финалист на известния супертурнир Tatneft Cup, ще се разиграе на четвъртото издание на бойната галавечер SENSHI на 26 октомври във Варна. Сблъсъкът ще бъде сред 22-годишния ни играч от клуб „ Боил “ Богдан Шумаров и близо 10 години по-възрастния Сулиман Косумов от Русия. Мачът сред двамата е в категория до 75 кг по разпоредбите на фул контакт киокушин.

Косумов към този момент има присъединяване в SENSHI. През юли в третото издание на бойната верига в Камчия той стигна до край след киоушин дуели по правилника на Професионалната лига на Световния киокушин съюз. В тези борби, с изключение на фул контакт удари, са разрешени прехвърляния, както и офанзиви с ръце и лакти в главата. По пътя си 31-годишният руснак в профил съперници от Украйна и Казахстан, само че на финала отстъпи пред различен българин - Петър Стойков.

Богдан Шумаров също има опит на кръга на галата, въпреки и изявите му да са били единствено в жанр К-1. Неговият актив е 2 победи от 2 мача на арената на SENSHI. През февруари във Варна той разгроми конкурент от Украйна, а във второто издание на бойното шоу в зала „ Арена Армеец “ напролет реализира впечатляващ триумф, надделявайки над Иляс Букаюа от школата на легендата Петер Артс. Сега обаче Шумаров ще би трябвало да се бори за купа в киокушин дуел против извънреден представител от Русия.

Богдан Шумаров е един от най-талантливите български бойци. Само на 22 години, той има зад тила си десетки медали. Европейски първенец по кикбокс в жанр К-1 за експерти на WAKO PRO и нееднократен републикански първенец по кикбокс в разнообразни възрастови групи. Бил е и балкански първенец, международен първенец за кадети, както и два пъти международен вицешампион за мъже. Дали Шумаров ще продължи безупречното си показване на професионалния кръг на SENSHI и ще добави ли още една купа към актива си, следва да разберем на 26 октомври.

Бойното представление SENSHI ще се организира в Двореца на културата и спорта във Варна, а стартът ще бъде даден в 19 часа. На кръга ще се разиграят общо 12 класни дуела по кикбокс и карате киокушин сред бойци от близо 10 страни. Специален посетител на галата ще бъде легендата от К-1 Петер Артс. Той ще дойде във Варна с четирима от своите най-хубави бойци, които ще се бият на арената на SENSHI.

Билетите за шоуто към този момент са в продажба в мрежата на Eventim.bg на цени от 10 лева и 20 лева.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР