"Изказванията на Волен Сидеров и Красимир Каракачанов, че управляващата коалиция

...
"Изказванията на Волен Сидеров и Красимир Каракачанов, че управляващата коалиция
Коментари Харесай

Веселин Марешки: Решението за предсрочни избори ще вземе ДПС, което командва ВМРО и ”Атака”

"Изказванията на Волен Сидеров и Красимир Каракачанов, че ръководещата коалиция може да се разпадне, в случай че Истанбулската спогодба бъде утвърдена, са следващ опит двамата ”да си надуаят рейтинга, който непрекъснато пада”, уточни пред Bulgaria ON AIR водачът на "Воля " Веселин Марешки, откакто разногласията към ИК демонстрираха, че достигането до консенсус е съвсем невероятно.
"Решението дали да се разпадне обединението и да се мине към предварителни избори, ще бъде взето в централата на Движение за права и свободи, тъй като Вътрешна македонска революционна организация и "Атака " са под директното послушание на Движение за права и свободи. Преди тези избори Каракачанов беше в коалиция "България без цензура ", по-късно го вградиха в така наречен патриотична коалиция. Той е троянският кон в тази коалиция ", съобщи Марешки.
По думите му Патриотите могат да преглътнат Движение за права и свободи, с цел да имат двама вицепремиери и няколко министерски кресла.
"Нищо не може да разклати държавното управление. Много е мощно, тъй като има доста претенденти да го поддържат ", означи депутатът и добави, че Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия са подготвени да заместят Патриотите, в случай че те изоставен ръководещата коалиция.
"Аз съм напълно срещу насилието против дами и деца, не прочетох въвеждането на трети и четвърти пол, против което съм изрично срещу. Лично ще поддържа Истанбулската спогодба. Ако конвенцията получи поддръжка на Конституционния съд, това с чиста съвест ще ми даде опция да гласоподавам със "За ", изясни Марешки.
"Корупцията в България е на доста високи равнища. Управляващите имат предпочитание да създадат нещо, обвързвано с антикорупционния закон. След половин-една година ще забележим дали той работи ", сподели още ръководителят на партия "Воля ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР