Изказването на руския президент Владимир Путин за военната мобилизация отекна

...
Изказването на руския президент Владимир Путин за военната мобилизация отекна
Коментари Харесай

Пред bTV: Говори българин, живеещ в Москва за военната мобилизация 


Изказването на съветския президент Владимир Путин за военната готовност отекна и измежду елементарните хора в Русия както измежду руснаците, по този начин и измежду българите, които живеят там.

Българинът Милко Стоянов, който от години живее в Москва, до момента не е възнамерявал внезапни придвижвания.

“Как ще се промени живота ни не знам. За мене е ужасно и премислям какви стъпки да подхваща за фамилията ми, тъй като страна, която ще бъде във война не е мястото, където може би следва да се живее. Въпросът е какво ще се случи с българите, които имат съветски паспорти. Много са незнайните ”, съобщи Милко Стоянов.

Той разяснява и неговата прогноза за развиването на обстановката.

“Предполагам, че ще прерасне от специфична интервенция в същинска война. Особено след присъединението на републиките към Руската федерация, това ще се пояснява като нападане целостта на Русия ”, сподели Милко Стоянов.

обаче се оказва, че не е непредвидена в Москва.

“Министър Шойгу посочи, че ще бъдат. Това са лица, минали военна работа и намиращи се в ресурс. Освен това - ще се търсят разузнавачи, артилеристи, снайпери. Ако си водач или артелчик надали ще те вземат. Ако има опити за навлизане в новите съветски територии, то най-вероятно Русия ще разгласи война на Украйна ”, съобщи журналистът Фьодор Гладких.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР